Noutati, Tu ce mananci azi?

Conservele de pește EVA – gust, calitate, sănătate

Poate că nu tuturor ne place peștele, însă nimeni, absolut nimeni nu poate contesta beneficiile consumului acestuia pentru organism. Din simplul motiv că ele au fost dovedite științific, și nu de un singur studio, ci de o mulțime de cercetări pe acest subiect. De la absolut orice nutriționist vei primi recomandarea de a înlocui carnea roșie cu pește și de a-l consuma de măcar două ori pe săptămână. De ce? Pentru că aproape toate speciile de pește sunt bogate în acizi grași polinesaturați și Omega-3, proteine slabe, vitaminele A, D, B și o serie de minerale esențiale precum fier, calciu, iod, seleniu zinc și fosfor.

Studiile au arătat că persoanele care consumă pește de două ori pe săptămână au riscuri mai mici de a suferi un atac de cord, comparativ cu cele care mănâncă doar o singură dată pe lună. Vreți o diversitate de gusturi? Avem câteva propuneri absolut savuroase. Mai întâi conserve EVA File macrou în ulei vegetal sau EVA File de macrou în sos tomat. Conservele conțin fileuri, aducând bucurie prin gustul și calitatea superioară. Poate fi consumat ca atare, ca fel principal sau preparat cu paste, în salate sau sandwich-uri.

Un alt pește gustos și la fel de sănătos este heringul, fie că este vorba despreEVA File de hering în sos tomat sau EVA File de hering în ulei vegetal. Fileurile în sos tomat sunt alese cu grijă și înmuiate într-un sos bogat de roșii suculente, folosind cele mai bune tehnologii.Acest produs gata preparat poate fi folosit în crearea unor mâncăruri mult mai complexe, care să însoțească pastele, cartofii sau orezul. Fileurile de hering în ulei vegetal vor încânta și ele papilele gustative chiar și ale celor mai exigenți gurmanzi și iubitori de pește, servite ca fel principal sau în combinație cu diverse legume și garnituri cum ar fi mămăliguța, orezul sau salata de cartofi.

Ia în considerare și cele două variante ale produselor din șprot: EVA Șprot în ulei vegetal și |EVA Șprot în sos tomat. Pentru toți cei care caută un gust desăvârșit și o masă sănătoasă, șprotul pescuit din Marea Adriatică este cu siguranță o alegere excelentă din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *