Moda, Noutati

SHOW COS TOAMNĂ IARNĂ 2022

Orizontul iconic al orașului New York setează fundalul debutului COS la New York Fashion Week – o sărbătoare  a  creativității,   pozitivității   și   imaginației.   Prezentată   pe  clădirea   Starrett-Lehigh  din Manhattan, deasupra străzilor pline de viață ale orașului, colecția de toamnă- iarnă 2022 oferă baza perfectă a garderobei de sezon și nu numai.

Inspirându-se din tot ce înseamnă New York-ul, podiumul, acoperit cu material reflectorizant, oglindește arhitectura distinctivă din apropiere. Absorbind energia dinamică a împrejurimilor, culorile stimulatoare ale stării de spirit, lumina și mișcarea creează o atmosferă înălțătoare și puternica, dezvăluită la nivel internațional prin livestream – unind audiența globală.

Stilul este mai presus decât moda. Atemporal dar inovator, croiul COS rămâne rafinat. Toate modelele de sacou au funcționalitate, în timp ce sunt elegante, iar pantalonii prezentați au fluiditate. Pozitivitatea este exprimată prin explozii de culoare în diferite tonuri de verde, violet, roz și portocaliu, în timp ce influențele retro sunt reinventate, creând simboluri ale viitorului. De la cizme din piele și veste din tricot moale în stilul anilor 1970 până la croiala minimalistă a anilor 1990 și stilul grunge în straturi multiple, proporțiile mixate formează o siluetă relaxată.

Continuând  să  susțină  manifestarea  individuală,  gențile  în  culori  puternice  din  piele  de  cactus Desserto®,  hanoracele  tricotate  și  pălăriile  bucket  adaugă  stil  aspectului  de  zi  cu  zi.  Atenția  la materialele folosite continuă pe tot parcursul, cu peste 92% din colecție realizată din materiale mai sustenabile. Cașmirul natural, nevopsit este introdus în asociere cu costume neutre. Paltoanele clasice au inspirație utilitară și vin în  croiuri oversize, fiind  realizate din  piele, stofă și  tweed,  transformând piesele de zi cu zi.

COS prezintă pentru prima dată piese elegante, de ocazie, fiecare având focus pe o calitate intransigentă și o atenție impecabilă la detalii. Dezvoltat în atelierul propriu al COS, costumul din două piese cu fustă folosește paiete 100% reciclate. Look-urile elegante sunt completate de paltoane din cașmir moale și somptuos.

O selecție de articole din colecția de podium este disponibilă în magazinele COS și pe cos.com și un număr limitat de piese vor continua să apara pe tot parcursul sezonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *