Evenimente, Noutati

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a demarat oficial parteneriatul cu Herbalife Nutrition

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a demarat oficial parteneriatul cu Herbalife Nutrition în calitate de „Partener în Nutriție”, în cadrul unui eveniment care a avut loc astăzi la Casa Olimpică din București.

Grație acestui parteneriat, începând cu 2022, sportivii vor beneficia de gama de produse de nutriție sportivă Herbalife24®, dezvoltată de echipele științifice ale companiei, folosind ingrediente de înaltă calitate și supuse unor verificări riguroase de asigurare a calității.

„Ne bucurăm că Familia Olimpică devine mai numeroasă și mai valoroasă cu fiecare nou partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Toți ne dorim ca Team Romania să obțină rezultate de excepție la competițiile olimpice și vreau să vă asigur că rezultatele din acest an nu au fost întâmplătoare. În spatele celor care au câștigat medalii, la seniori sau tineret, sunt oameni pentru care fiecare factor care influențează performanța este important. Ne bucurăm că de azi, alături de noul nostru partener, Herbalife Nutrition, vom putea oferi tuturor sportivilor din Loturile Olimpice, din Centrele Naționale Olimpice, produse de nutriție care să îi ajute să își îmbunătățească performanța sportivă”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Mă bucur că prin acest parteneriat putem susține pregătirea sportivilor noștri olimpici. Produsele noastre, mai precis cele din gama Herbalife24®, vor asigura o nutriție sportivă completă pe durata întregii zile și îi vor susține pe sportivii noștri în creșterea perfomanței sportive. Credem cu tărie că performanța sportivă trebuie și merită să fie susținută de o nutriție adecvată. Aceasta joacă un rol vital în performanță, indiferent de sport. Pentru un atlet, nutriția sportivă este complexă și reprezintă o necesitate, iar Herbalife Nutrition este onorată să fie partener în nutriție și să fie alături de campioni, împărtășind valori comune privind nutriția de calitate”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Gama Herbalife24® a fost dezvoltată de echipa științifică Herbalife Nutrition, formată din peste 300 de experți, pentru a oferi rezultate excelente și este folosită de echipe profesioniste din întreaga lume, oferind hidratarea necesară, proteinele, carbohidrații, vitaminele și mineralele cheie de care are nevoie un sportiv. Produsele din Gama Herbalife24® sunt: Formula 1 Sport, Hydrate, CR7 DRIVE, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance și batoanele proteice H24 Achieve. În colaborare cu fotbalistul profesionist Cristiano Ronaldo, Herbalife Nutrition a dezvoltat CR7DRIVE, o băutură care susține performanța de anduranță în timpul antrenamentului la sală sau pe teren și îmbunătățește hidratarea.

Toate produsele Herbalife24® sunt testate pentru depistarea substanțelor interzise de către o terță parte independentă. Programul de asigurare a calității Informed Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testat de laboratorul de antidoping de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise.

Herbalife Nutrition România are o prezență activă în lumea sportului de peste 8 ani în calitate de sponsor oficial în nutriție al Lotului Național Olimpic de Canotaj al României, al echipei de fotbal FC Farul Constanța și al multiplului campion național la duatlon și triatlon olimpic, Ciprian Bălănescu. La nivel global, Herbalife Nutrition este sponsor și partener de nutriție pentru mulți sportivi și echipe sportive (de exemplu: LA Galaxy, Tottenham Hotspurs Women’s Team și Atletico Madrid Femenino). Peste 170 de ambasadori de marcă, echipe și evenimente sportive la nivel global aleg Herbalife Nutrition ca sponsor oficial și suntem mândri că am fost sponsori a 5 Comitete Olimpice Naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *