Sanatate

Cum sa iti remodelezi silueta in timp record, cu STRONG by Zumba?

Un nou trend in materie de sport si remodelare corporala a fost lansat in toamna anului trecut in Statele Unite, iar succesul imediat de peste ocean pare sa fi declansat raspandirea lui in toata lumea, in 2017. Este vorba despre STRONG by Zumba®, un program fitness de intensitate crescuta, program ce provoaca orice pasionat al claselor de tonifiere si cardio. STRONG by Zumba® revolutioneaza tot ceea ce stim despre acest tip de clase: face ca  muzica sa fie la fel de importanta ca si planul de exercitii.

“STRONG by Zumba® este primul program HIT (High Intensity Training) produs de Zumba Fitness, brandul numarul 1 la nivel global in aceasta industrie. Este un program inovator care nu este bazat pe dans asa cum ne-am astepta la ceva lansat de aceasta companie. Antrenamentele STRONG by Zumba® sunt impartite in  incalzire, trei sectiuni de antrenament de tip cardio de intensitati progresive, o sectiune de antrenament pe saltea care se concentreaza pe lucrul zonei mediene a corpului si revenirea dupa efort. STRONG by Zumba® aduce ceva nou in materie de fitness, atat prin formatul clasei, cat si prin muzica special conceputa pentru acest program. In acest domeniu, muzica este folosita ca fundal pentru exercitiile fizice. STRONG by Zumba® sincronizeaza fiecare miscare cu un accent muzical, factor deosebit de motivant si antrenant in timpul clasei de grup. Suntem mandri sa lucram cu cei mai buni producatori muzicali, unul dintre ei fiind Timbaland”, spune Ana Georgescu, Master Trainer international STRONG by Zumba® .

Alergare pe loc cu genunchii la piept, lovituri imprumutate din box si alte sporturi de contact, genuflexiuni, flotari cu sarituri si alte miscari cu impact mare asupra musculaturii sunt perfect sincronizate cu fiecare accent muzical. – un playlist bun curge de la hip-hop la raggaeton, socca si EDM –  miscari usor de urmat, dar de intensitate crescuta, perfect sincronizate cu muzica. Fiecare miscare are un sunet unic, ceea ce iţi faciliteaza programul de exerciţii si te ajuta sa ai cursivitate in antrenament, fara sa fie nevoie sa urmaresti instructorul cu privirea nonstop.

In comparaţie cu programele de exerciţii obisnuite – de exemplu interval training, care propune miscari cu intensitate mare executate in reprize, egale ca durata si intensitate, intercalate cu reprize dedicate revenirii dupa efort– STRONG by Zumba® imbina miscari diferite cu impact cardiovascular crescut, care genereaza un program intesiv de dezvoltare a fortei si rezistentei la efort, neintrerupt pentru o ora. Programul se axeaza pe exerciţii cu propria greutate corporala, a caror frecvenţa faciliteaza dezvoltarea unei siluete armonioase. Daca la o ora de aerobic clasic se ard in jur de 380 de calorii la o greutate de 68 kg, cu programul HITT (High Intensity Tempo Training) STRONG by Zumba®  se ard grasimile in timp ce creste anduranţa si sunt depasite limitele fizice.

“STRONG by Zumba® este antrenamentul ideal pentru cei care vor sa creasca rezistenta la efort, sa atinga o conditie fizica optima si sa isi depaseasca limitele fizice si mentale in cadrul fiecarui antrenament. Atmosfera claselor STRONG by Zumba®  este una motivanta, iar exercitiile sunt usor de modificat in functie de nivelul fiecarui participant. Intensitatea muzicii creste o data cu fiecare sectiune a antrenamentului si odata cu ea creste si intensitatea exercitiilor fizice. Progresul este evident si apare dupa numai trei clase. Participarea constanta, pe termen lung sporeste calitatea generala a vietii!”, adauga Ana Georgescu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *