Noutati, Sanatate

Alege băile individuale cu sulf

Ești mereu în căutarea unor vacanțe care să-ți îndeplinească toate așteptările? Să te relaxezi, să te bucuri de peisaje spectaculoase, dar să beneficiezi și de unele tratamente benefice pentru trup și suflet? Recomandarea noastră? Stațiunea Băile Herculane – una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din Europa pentru băile termale cu sulf. Cu peisaje de basm, izvoare termale, peșteri, floră și faună exotice și aerul puternic ionizat negativ, acest tărâm este o binecuvântare pentru trup și spirit.

De ce să alegi băile cu sulf?

De ce e atât de specială apa de la Herculane? Apa sulfuroasă de la Băile Herculane, cu pH optim pentru piele, tratează afecțiuni reumatice degenerative, osteoarticulare, respiratorii, neurologice, ginecologice, post-traumatice, precum și afecțiuni asociate (digestive, renale, cardiovasculare, dermatologice, endocrine sau de nutriție).

Apa izvoarelor minerale din Băile Herculane are proprietăți curative datorită conținutului bogat de hidrogen sulfurat. Acesta este singurul compus al sulfului care, prin piele, plămâni și pe cale digestivă, se absoarbe în organism. Se elimină prin piele, intestin și rinichi.

Optează pentru un sejur balnear în Băile Herculane și vei constata că ai făcut cea mai bună și sănătoasă alegere! La Afrodita Resort&Spa Herculane, ai parte mereu de vacanțe reușite. Resortul deține propriul izvor de apă termosulfuroasă, iar tratamentul balnear și-a dovedit, de-a lungul secolelor, eficacitatea în tratarea mai multor afecțiuni.

Beneficiile unui tratament balnear la Bacolux Afrodita Resort&SPA sunt multe

În timpul băilor sulfuroase, organismul absoarbe o cantitate mare de minerale. Temperatura ridicată a apei folosită în tratamentul balnear (38-60ºC) deschide porii, iar mineralele sunt astfel absorbite prin piele. Aburii au efecte antiinflamatorii, antiseptice și desensibilizante asupra căilor aeriene superioare și traheo-bronșice, ajutând bolnavii cu BPOC, astm bronșic, sinuzite, rinite alergice, ozena. De asemenea, grație concentrației mare de sulf vei obține o piele frumoasă: apa sulfuroasă previne ridurile și vindecă acneea. Totodată, băile sulfuroase detoxifică ficatul și contribuie la oxigenarea organelor din corp. La toate acestea se adaugă o mai bună circulație sangvină, în urma căreia pielea este capabilă să lupte împotriva bacteriilor și infecțiilor cu care poate intra în contact – un aspect foarte important, în special în vremea pandemiei de coronavirus.

Adio durere!

Apele termosulfuroase de la Herculane combat durerea, inflamațiile și rigiditatea musculară, ajutând la recuperarea mobilității articulare. Apa fierbinte are un efect relaxant, ușor sedativ, prin care vei reuși să îndepărtezi orice urmă de tensiune. La nivel articular, induce vasodilatație și astfel scade ischemia. Efectul antiinflamator și antialergic al apelor sulfuroase de la Herculum Spa este util și în tratarea unor boli ginecologice: infecții cervicale, eczemă, anexită, insuficiențe ovariene cu sau fără alte tulburări endocrine, sau insuficiențe enzimatico-metabolice.

Este important să știi că la Herculum punem la dispoziție trei pachete speciale: SpaApeduct, Sanitatem și Celestium, de care te poți bucura în timpul sejurului tău la noi. Ele au fost create ca să poți să îți recâștigi sănătatea și starea de bine.

APEDUCT – O călătorie senzorială completă construită printr-un SPA premiat la nivel internațional. Durata sejurului este de 5 sau 7 nopți cu intrare duminica, în regim all inclusive.

SANITATEM – Repară. Recuperează. Reechilibrează. Un pachet integrat de tratamente balneare personalizate pentru afecțiuni reumatice, dermatologice, ginecologice sau respiratorii. Durata sejurului este de minim 5 nopți, maxim 14, cu intrare duminica și include 3 terapii pe zi prescrise de către medicul specialist.

CELESTIUM – Întâi de toate, respiri și te relaxezi. Apoi, înlături amprentele stresului și ale timpului, pentru ca la final să tratezi și să aduci sănătate în minte și corp! Durata acestui sejur este de 5 sau 7 nopți, cu intrare duminica și conține terapii vindecătoare, în funcție de pachetul ales.

Nu te îngrijora: În această perioadă, baia cu sulf se face în cădițe individuale, conform reglementărilor în vigoare. Ești în deplină siguranță la noi!

Îți oferim și un pont: În februarie, pe lângă servicii de calitate și tratamente vindecătoare, te poți bucura și de reduceri generoase la pachete. Rezervă-ți acum sejurul preferat! Profită de oferta FIRST BOOKING și beneficiezi de un discount spectaculos la sejururile wellness și balneo din întreg anul 2021.În perioada 1 – 28 februarie poți rezerva sejurul tău preferat de wellness sau balneo cu all inclusive pentru 2021.

Vino să te relaxezi și să te refaci la Băile Herculane! Alege un tratament balnear la Bacolux Afrodita Resort & SPA!

www.afroditaresort.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *