Frumusete, Noutati

Control pentru părul rebel cu ulei de avocado și germeni de grâu

            Părul nu te mai ascultă? E și normal. Cu vremea schimbătoare de afară nimic nu mai poate fi ținut sub control. Mai ales un păr care se electrizează ușor.

Ce soluții ai pentru zilele în care umezeala și aerul rece fac din podoaba ta capilară un motiv de discomfort? Află de la stiliștii Londa Professional.

            Tratamentul pentru netezire SLEEK SMOOTHER de la Londa Professional oferă netezire instant și efect anti-static pentru părul rebel. Formula cu ingrediente speciale pentru firele care se electrizează, este inspirată de avocado și germeni de grâu:

 • Avocado este foarte bogat în nutrienți, în special acizi grași nesaturați, care sunt absorbiți rapid de piele și păr, acționând că un balsam eficient;

• Germenii de grâu, de asemenea, sunt foarte bogați în nutrienți și acizi grași.

            Tratamentul SLEEK SMOOTHER conține: ulei de avocado și germeni de grâu. Pe baza acestora vei obține un păr neted, cu un efect anti-static pentru părul uscat, fragil, rebel, care se electrizează. Aceste tipuri de uleiuri au un mare atuu. Ele conțin o cantitate mare de nutrienți necesari: proteine,vitaminele A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic și amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esențial în creșterea și hrănirea firului de păr.

            Produs destinat saloanelor de coafură. Întreabă stilistul Londa Professional despre el.  

Preț: 95 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *