Noutati, Sanatate

Ține stresul sub control cu terapii wellness

Până acum câteva luni,  viața agitată reprezenta  principalul factor de stres din viața noastră. Acum, incertitudinea, teama pentru sănătatea proprie și a celor dragi le-a înlocuit, însă generează aceleai temeri și frici și ne fac să uitam că avem nevoie de o pază de relaxare.

Știați că 5 minute de relaxare pe zi împiedică nivelul stresului să crească, oferă energie și ne ajuta să manageriem înțelept toate problemele?

Stesul dăunează. Iar schimbările psihice din corpul nostru ne împiedică să acționăm corect în orice situație. Atunci când el primează în viețile noastre, ne îmbolnăvim.

Stresul ne afectează starea psihică, cea mentală și starea de bine, cum reacționăm

Dureri de cap, amețeală, oboseală, lipsă de concentrare și depresie; toate  iți sunt cunoscute? Ele pot fi un simptom clar că ești stresat. Deoarece stresul ne afectează și starea mentală prin creșterea nivelul de cortizol – acel hormon care afectează buna funcționare a creierului.

Nu putem evita stresul întotdeauna, dar îl putem ameliora

Când ne relaxam, circulația sangvină se accelerează în tot corpul și ne oferă energie. Ne ajuta să gândim mai clar, mai pozitiv, crește nivelul de concentrare și memoria. Relaxarea încetinește bătăile inimii și eliberează tensiunea. Totodată ajută la digestie și ajută organismul să absoarbă mai ușor nutrienții din alimentele pe care le consumăm, toate acestea având rolul de a-l ajuta să-și întărească sistemul imunitar, să lupte împotriva bolilor și a infecților.

Ține stresul sub control cu terapii wellness

Cu toții avem nevoie de relaxare. Iar cei de la Ensana Health Spa Hotels stiu cel mai bine acest lucru, tocmai de aceea au creat pachetul ALINARE WELLNESS, valabil atât în hotelul Brădet, cât și în Sovata. Este vorba despre un sejur de minim 2 nopți, care permite utilizarea gratuită a zonei de spa și sauna, intrarea gratuită la ștrandurile Lacul Ursu și Lacul Aluniș. Totodată, acest pachet permite anularea/modificarea gratuită cu 72 de ore înaintea sosirii și conține un tratament cadou din partea casei ( 1 cadă wellness sau o baie Cleopatra).

Alegi să fii relaxat? Atunci fă-ți rapid o rezervare.Locurile sunt limitate!

https://www.ensanahotels.com/ro/pachet-oferte/alinare-wellness-pp39523

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *