Frumusete, Noutati

Stone nails: strălucire de senzație pentru unghiile gri

Primăvara ne răvășește. Trecem la look-uri mai pline de viață, mai colorate, ne schimbăm garderoba, adoptăm o nouă atitudine. Întinerim, iar manichiura nu face excepție. Alege stone nails: strălucire de senzație pentru unghiile gri.

       Trăim din plin tot ceea ce oferă acest anotimp vesel, colorat, plin de bucurie, iar efectele sale asupra unghiilor sunt deja observate: Nail-Art care emană vitalitate, inspirată de flori și folosind culoarea verde salvie pentru a celebra plantele aromatice, dar și de cea mai versatilă țesătură a sezonului, blugii, care este întruchipată în unghiile denim.

Culori pastel, dar și mai mult gri

       Un vârtej de culori care întruchipează tendințele sezonului – sau, mai degrabă, ale fiecărui sezon – și care își are nuanțele de referință în nuanțe pastelate. Culorile unghiilor de primăvară amintesc de obicei de pasteluri precum liliac, rozul copilăriei, piersică, galben și albastru deschis, precum și decorațiunile cu arome bucolice. Cu toate acestea, cea mai mare tendință a sezonului în materie de unghii, „stone nails” reprezintă culoarea la modă în această primăvară.

       Inspirate de natură, de pietre și de râuri, ”stone nails” dezvăluie farmecul unei culori neașteptate: gri. Dar, atenție, nu trebuie să ni le imaginăm ca niște tușe de plumb, acel gri mat, tern care, în mod normal, poate părea o culoare rece pentru întâmpinarea zilelor însorite. În schimb, să încercăm să ne imaginăm accente luminoase, cu reflexii la jumătatea distanței dintre albastru și liliac, aproape evocând rocile de pe țărmurile unui corp de apă. Astfel, datorită nuanțelor de albastru și lila, acest lac de unghii este într-adevăr foarte strălucitor. O culoare potrivită pentru persoanele care doresc să obțină un efect elegant și rafinat, încărcat de liniște și calm.

Unghiile de piatră fac furori în primăvara 2024: noua bucurie a lacului de unghii gri

       Redenumite Stone Nails pe social media, ele transformă un lac de unghii tipic de iarnă printr-o nouă strălucire.

       Originea noului trend i se datorează lui Alix Earle, o celebritate pe TikTok; cea care a lansat tendința „unghiilor de piatră”, urmată de peste șase milioane de adepți pe social media. Tânăra a dezvăluit că manichiura gri este preferata ei pentru această primăvară, despre care a clarificat că nu este chiar un gri, ci mai mult un gri-albastru care seamănă cu o piatră lustruită. Alegerea ei a fost un gri deschis-mediu, cu subtonuri reci de albastru.

Cum să obții un gri perfect, strălucitor?

       „Atunci când vine vorba de unghiile gri pentru primăvara anului 2024, ceea ce face diferența este tocmai nuanța de gri aleasă. Lacul de unghii, de fapt, este îmbogățit cu o ușoară reflexie albastră, ideală în combinație cu un finisaj lucios și strălucitor. Și, mai presus de toate, perfect pentru a da o notă veselă lacului de unghii gri.”, punctează Diana Marandiuc, Education Manager OPI.

       Prin urmare, un lucru e cert: Trendul unghiilor „stone” va fi peste tot în această primăvară, conform TikTok, dar și a experiențelor deja trăite.

Cum poți obține gradientul de culoare perfect pentru unghiile de piatră? Iată câteva dintre cele mai populare tendințe pentru unghii cu stil în această primăvară:

       Unghii în nuanțe de piatră cu reflexii albastre: Înainte de toate, alegerea nuanței de gri este crucială. Mai apoi, adaugă o notă de prospețime lacului de unghii gri. Optează pentru un lac cu o ușoară reflexie albastru deschis, ideal în combinație cu un finisaj lucios și strălucitor.”, recomandă specialistul OPI.

       Forma unghiilor: Noua tendință – „Stone Nails” – se potrivește cel mai bine pentru unghiile migdalate, dar se poate adapta chiar și pe manichiura scurtă, pătrată, de asemenea în trend. Un aspect sofisticat și la modă! Poți alege să le porți într-o varietate de culori și finisaje, de la pasteluri la culori vibrante.

       Versatilitate și eleganță: Acest stil „Stone Nails” este extrem de elegant și poate deveni culoarea simbolică a esteticii Old Money.

       Aplicație creativă: Foarte important, aplicarea lacului de unghii permite obținerea unui aspect tridimensional și distractiv.

       Manichiura franceză: O tendință atemporală care va continua să fie populară. Poți alege să porți vârfurile într-o nuanță off-white sau chiar vanilie sau bej, pentru un aspect mai soft și mai puțin contrastant decât albul strălucitor.

       Strălucire subtilă: În această primăvară, vom vedea o varietate de nuanțe strălucitoare care vor evoca o senzație de visare. Acestea includ cromuri înghețate, nuanțe ușor roz și de lavandă transparentă. Pentru un aspect elegant și contemporan.

       Nuanțe pastelate: Cu primăvara în plină desfășurare, nu ar strica să experimentezi cu nuanțe pastelate. Un albastru de culoarea florilor de mai este perfect pentru această perioadă.

       Unghii cu efect de aură: Această tendință implică folosirea de culori și modele care creează un efect de aură sau energie în jurul unghiilor. Poți să adaugi detalii subtile sau să mergi pe un design mai îndrăzneț.

Stone nails: strălucire de senzație pentru unghiile gri

Acum ai la dispoziție noua gamă OPI Infinite Shine cu 70 de nuanțe, astfel că poți alege dintr-o varietate de nuanțe și finisaje pe cea care ți se potrivește cel mai bine în acest nou sezon. Paleta începe cu tonuri de alb crem și nud, apoi cuprinde un curcubeu întreg, cu roz, roșu, albastru, violet, galben, portocaliu și verde, la care se adaugă nuanțe neutre și metalice. În plus, gama este completată cu gri, maro și negru. Cu această colecție, Infinite Shine oferă o gamă de efecte mai variată decât oricând: luciu, sclipici, metalizat, mat și diafan.

Alege-ți stilul preferat și pregătește-te să-ți arăți „unghiile stone” cu mândrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *