Noutati, Sanatate

Reduceri de 30% la pachetele de sănătate și imunitate Ensana Hotels

Ensana Hotels dă startul reducerilor de iarnă. Așadar, profită de luna februarie și de reducerile generoase la pachetele de sănătate și imunitate din 14 hoteluri Ensana aflate în 7 țări! Vino să iți iei doza de sănătate! Vino la Ensana Hotels!

Între 12 și 19 februarie, nu rata șansa să îți rezervi sejururi de minim 2 zile la hotelurile Ensana. Avantajul tău? Beneficiezi de o reducere de 30% la orice vacanță care se va derula în perioada 15 februarie -15 decembrie 2021. Ai de îndeplinit o singură condiție cu excepția  rezervării propriu-zise: să achiți un avans de 50% care îți garantează o confirmare fermă din partea Ensana Hotels. Totuși, nu te îngrijora! În cazul în care nu mai poți ajunge ca să te bucuri de sejurul mult visat, ai posibilitatea anulării gratuite, cu cel puțin șapte zile înaintea sosirii.

Pachetele de imunitate și recuperare respiratorie din hotelurile Ensana sunt eficiente și precise. Ele au fost special create pentru a încetini evoluția bolilor din sfera pulmonară și ORL, dar și pentru ameliorarea sechelelor pandemice.

            În cazul afecțiunilor respiratorii, programul de recuperare constă într-o serie de tratamente și exerciții prin care oaspeții își pot însuși  un modelul  respirației sănătoase. Toate procedurile medicale includ și tratamente spa specifice destinației Soavta precum hidroterapie, fizioterapie, inhalații, oxigenoterapie și exerciții fizice cu scopul de a exersa respirația adecvată. Toate acestea vor fi combinate cu plimbări regulate a câte 30 de minute. Sinergia dintre aceste proceduri au scopul să te ajute în restabilirea capacității pulmonare, cât și a nivelului de saturație a oxigenului din sânge.

Curele de respirație din Salina Praid vin și ele în completarea acestor terapii. Acestea contribuie decisiv la recuperarea sănătății aparatului respirator. Dacă nu știai, află că, Salina Praid este o adevărată bază de tratament situată la o adâncime de 120 m. Ea include totodată și locuri de joacă pentru cei mici, o biserică și un parc de aventură.

Atunci când vrei să iei o pauză de la terapii, te poți bucura de aerul proaspăt al pădurilor  sau de frumusețea lacurilor din imediata apropiere. Cert este faptul că te vei încarca de energie.

Pachetele Fabrica de Imunitate și Recuperare Respiratorie sunt recomandările noastre pentru această periodă. Ele îți vor fi de mare ajutor la întărirea imunității și pentru o respiratie ca la carte. Ofertele complete le găsești aici: https://cutt.ly/XjhnD8f și aici, https://bit.ly/2LjCcIL.

Vino la Ensana Health Spa Hotels să te bucuri de sănătate și imunitate marca Sovata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *