Noutati, Sanatate

Grupul hotelier Ensana deschide noul Hotel Ursina

La finalul lunii iulie, grupul hotelier Ensana anunță deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul grupului, Ursina Ensana Health Spa Hotel, după o investiție de mai bine de 8 milioane de euro.

Hotelul Ursina este clasificat la 3 stele și are 144 de camere, un spa ultra modern și o bază de tratament care va se focusa în principal pe tratarea afecțiunilor musculo-scheletale.

Ursina Ensana Health Spa Hotel este denumirea fostului Hotelul Făget, care a fost upgradat și reamenajat în totalitate de către grupul de companii format din Eastern Design Structuri, Inegal Design și Global Proiect, toate companii autohtone.

Azi,Ursina Ensana Health Spa Hotel are un look  uimitor. Designul celor 144 de camere este unul dintre principalele atuuri ale hotelului Ursina. Acestea au fost amenajate după un concept architectural modern, gen hotel boutique și se remarcă printr-un stil proaspăt, natural. Prezența lemnului creează o atmosferă caldă, în timp ce culorile pastel sunt asortate cu accente pline de viață și tușe de cupru.

Clădirea hotelului este una reprezentativă pentru vremurile în care a fost construită. Silueta sa arhitecturală curbată are o poziționare excelentă, cu pădurea pe fundal și întreaga stațiune Sovata, care se așterne la baza sa.

”Hotelul deține cele mai bune dotări pentru a putea petrece un sejur balnear relaxant şi revigorant.. Ursina Health Spa Hotel mizează pe un spa care se întinde pe o suprafață de 985 mp, are un centru balnear spațios, tratamente cu apă sărată, bazine cu apă sărată și dulce, bazine de elongații subacvale, bazine Kneipp, saune, camere de masaj și relaxare şi o zonă generoasă pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare.”, punctează Directorul de Marketing și Vânzări Sovata Ensana Health Spa Hotels, Arpad Godra.

Marca medicală a Hotelului Ursina vor fi tratamentele medicale de recuperare și cele pentru afecțiuni locomotorii. Totodată, baza balneară va miza pe împachetările cu parafină, elongațiile subacvale efectuate într-un bazin special amenajat și terapiile cu apă sărată. De altfel, grupul hotelier Ensana marchează deschiderea noului Hotel Ursina cu o super ofertă de vindecare denumita ”Taste of  Sovata” cu 5 nopți de relaxare cu demipensiune și 5 tratamente pentru a prinde gustul terapiilor marca Sovata, totul la numai 1280 lei / persoana în camera dublă.

Balneoclimaterica SA, operator aaâl Sovata Ensana Health Spa Hotels a realizat în anul 2019 o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro și a primit un numar de peste 55 000 de turiști.

Hai la Sovata! Aici începe vindecare ta!

Complexul turistic Sovata Ensana Health Spa Hotels este format din Brădet Ensana Health Spa Hotel****, Sovata Ensana Health Spa Hotel **** şi Ursina Ensana Health Spa Hotel***. Cele 3 hoteluri sunt parte a unui complex unitar, care pune la dispoziția turiștilor un total de aproape 450 camere. (900 de locuri de cazare).

Cele 3 hoteluri ale Grupului Ensana se află la mai puțin de 200 de metri de Lacul Ursu, singurul lac heliotermal din Europa. Salinitate sa ridicată i-a adus supranumele de Marea Moartă a Transilvaniei.

Sovata Ensana Health Spa Hotels face parte cu mândrie din portofoliul grupului Ensana. Pentru mai multe informații despre  Ensana Health Spa Hotels, dați un click pe  www.ensanahotels.com  sau


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *