Sanatate

Ensana, gest de recunoștință pentru angajații din prima linie

La 500 de zile după primul caz de COVID-19 din Europa, Ensana, cel mai important brand european la categoria health spa, introduce un program pentru a sărbători personalul din prima linie care a lucrat din zor în utimul an.

Programul ”Gold for Heroes” (Aur pentru Eroi) asigură angajaților din domeniul medical, de la personalul de curățenie, până la șoferi de ambulanță și chirurgi, calitatea de membru Ensana Life Gold, ceea ce presupune un discount de 20% la ofertele de pe site-ul Ensana. Alte beneficii Ensana Life Gold includ posibilitatea de a face check-in-ul mai devreme și check-out-ul mai târziu, tratamente VIP, upgrade-uri ale camerelor și multe altele. Pentru asta, angajații din prima linie trebuie doar să se înregistreze pe site-ul Ensana la https://www.ensanahotels.com/ro/heroes și să ofere dovada de angajat în sistemul medical.

Aur pentru eroi la Ensana

„Acesta este cel mai înalt nivel de fidelitate și, în mod normal, ar necesita echivalentul a 50 de nopți de ședere în locațiile Ensana”, spune Mark Hennebry, președintele Ensana. „Ne dorim cu adevărat să ne arătăm aprecierea și respectul față de lucrătorii din domeniul sănătății care s-au sacrificat ei înșiși și timpul lor în ultimul an și sperăm că acest lucru le va facilita mai mult experiența unui sejur de wellness la unul dintre hotelurile Ensana. Credem că angajații din prima linie merită să aibă parte de odihnă și relaxare, iar băile în apele noastre termale, masajele corporale complete sau împachetările cu nămolul nostru terapeutic va face minuni pentru sănătatea și recuperarea lor”, adaugă Mark Hennebry.

Mai mult decât atât, cinci dintre angajații din prima linie din fiecare cinci țări în care este prezent brandul Ensana- Republica Cehă, Ungaria, România, Slovacia și Marea Britanie, vor fi aleși în urma unei tombole pentru o ședere gratuită de trei nopți la un hotel Ensana. Așadar, oamenii sunt rugați să nominalizeze un angajat din prima linie care merită cu adevărat o pauză la spa, pe adresa de mail heroes@ensanahotels.com  cu detalii precum nume, funcție și loc de muncă, alături de detalii legate de munca depusă de angajat în ultimul an. Nominalizările vor fi preluate până la data de 15 iulie 2021 și sunt valide până la sfârșitul lui 2022.

”În calitate de cel mai mare operator spa din Europa, misiunea noastră, a celor de la Ensana, este să aducem sănătatea și vindecarea către cât mai multe persoane posibil”, spune Hennebry. ”După toate prin câte au trecut angajații din prima linie din domeniul medical și câte au îndurat, credem că este vremea să le oferim ceva la schimb”, adaugă președintele Ensana.

Pentru mai multe informații, contactați: (detalii de contact locale)

reservation.ro@ro.ensanahotels.com

Despre Ensana:

Lansat în 2019, Ensana este cel mai important brand de spa de sănătate din Europa. Grupul administrează în prezent 27 de hoteluri spa în Republica Cehă, Ungaria, România, Slovacia și Marea Britanie și are cea mai largă colecție de hoteluri spa situate în  istoricele orașe balneare din Europa – renumite pentru resursele  naturale de vindecare și proprietățile  de recuperare. Ensana a dezvoltat un concept inovativ de sănătate integrat unic, care combină resursele naturale de vindecare cu experiența medicală și metodele moderne de diagnostic pentru a ajuta clienții să își atingă obiectivele personale de sănătate. Grupul se angajează să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea tuturor oaspeților săi, motiv pentru care oferă o gamă variată de spa-uri potrivite fiecărui buget. Pentru mai multe informații despre hotelurile Ensana Health Spa, vizitați www.ensanahotels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *