Sanatate

Beach Body! Cum sa ai un corp de invidiat in cel mai scurt timp?!

Oficial suntem în plină vara, așa că punem deja în aplicare planurile de a merge la piscină, la plajă sau de a practică sporturi acvatice. Chiar dacă nu arătăm perfect și nu avem foarte multă încredere în corpul nostru, cu puțină determinare și consecvență, putem ajunge la rezultate optime.

Este nevoie de o ora pe zi de sport la o intensitate optimă pentru a obține rezultate dorite, evident cu o încălzire în prealabil și dublarea programului printr-o dietă optimă, bazată pe consumul de fructe, legume și hidratare. Înainte de orice, ai grijă să îți păstrezi concentrarea, să fii atentă la corpul tău (nu-i forța limitele!), să fii echipată corespunzător.

Opțiunile sunt multiple de la jogging, la yoga, la exerciții individuale cu greutatea corpului, până la sporturi de echipa. Acestea sunt bune doar pentru menținerea unei bune condiții fizice dar ajută și la psihic, la relaxare, competivitate și încredere în sine. În plus, sunt de obicei și mai distractive decât sportul individual. Unul dintre aceste programe este Zumba, un exemplu bun de activitate fizică care, pe lângă porţia de cardio necesară zilnic, ne oferă în plus și distracţie, reprezentând o activitate propice pentru socializare.

Zumba îmbunătăţeşte postura, flexibilitatea, metabolismul, forţa şi rezistenţa, arde caloriile și grăsimile, măreşte rezistenţa corpului la efort, iar practicată cu regularitate, optimizează activitatea cardiovasculară. Exerciţiile executate continuu constituie un antrenament intens și sigur din punct de vedere al sănătății. Practicând Zumba vei avea o postura mai bună, un corp mai flexibil și mișcări mai coordonate.

Zumba generează bună dispoziție și reduce anxietatea! Acest program de fitness, derivat din dans ajută la eliberarea de endorfine şi neurotrasmiţători care creează o stare de bine şi elimină hormonii de stres din corp, iar în completarea acestui efect vine şi creşterea stimei de sine prin îmbunătăţirea mişcărilor de dans şi a formei fizice. Zumba  lucrează toate grupele de muşchi într-o manieră benefică,atât pentru sănătate, cât şi pentru aspectul fizic. Astfel, vei avea întreg corpul tonifiat armonios, asemeni unui dansator profesionist!

Dacă vrei să încerci acest program, alătură-te sambata, 15 ioulie, ora 10.00 celor 150 de entuziaști ai Zumba ce se vor reuni și în acest an la Paradisul Verde Sport&Spa pentru a se distra pe ritmuri dance și latino, alături de Ana Georgesu (Zumba® Education Specialist), Pedro Camacho (Zumba® Instructor Network), sosit special din Italia pentru acest eveniment și invitații lor speciali.

Timp de trei ore, pe terasă de pe acoperișul centrului de fitness, dar și în piscină, iubitorii acestui sport vor dansa și se vor distra pe cele mai noi coregrafii de Zumba, realizate pe hit-urile momentului. Distracția se va mută mai apoi la piscină! Partenerii acestui eveniment sunt trustul de presă Burda România, prin revista Shape, Trisport ce va oferi un premiu cu tragere la sorți un ceas Garmin Vivoactive 3 Music, BARZA un partener de încredere al femeilor în România care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *