Noutati

Uleiurile de păr – Un must-have pentru păr neted și mătăsos

Beneficiază la maxim de efectele uimitoare pe care care le au uleiurile naturale asupra părului tău! Cum? Mizează pe produse de îngrijire care conțin aceste ingrediente prețioase pentru a-ți oferi un makeover de lux.

Părul uscat și deteriorat are nevoie de cât mai multă hidratare. Cum o obtii? Cu un regim complet de infrumusetare. Iata cum ti-l poti structura. Pe lângă folosirea unei măști de păr și a unei game pentru păr uscat, este indicat să folosești și un tratament fabulos care îți va revitaliza suvițele! Optează pentru formule light cu uleiuri prețioase care îți oferă strălucire și o atingere fină, având un efect anti-frizz.

System Professional a creat LuxeOil Keratin Conditioning Cream, un tratament rapid de netezire, ideal pentru toate tipurile de păr.

Colecţia System Professional LuxeOil a fost dezvoltată ştiinţific pentru a proteja cheratina din păr, transformând delicat părul într-o nouă textură, fără să-l încarce. LuxeOil Keratin Conditioning Cream acționează în numai 30 de secunde si protejează parul împotriva factorilor din mediu datorită formulei unice de uleiuri: argan, migdale și jojoba. Rezultatul este o experiență instantă de înfrumusețare a părului! Acesta devine imediat mai neted și mai ușor la atingere!

LuxeOil Keratin Conditioning Cream de la System Professional se bazează pe Complexul EnergyCode™, o tehnologie concepută pentru a restabili echilibrul natural lipidic al părului şi pentru a proteja cheratina.

Bucură-te de un păr care se simte uşor la atingere şi cu strălucire delicată!

Luxe Oil Keratin Conditioning Cream de la System Professional: RON 129

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *