Noutati

Noua gamă de produse B.U. Passion încurajează și premiază libera exprimare a pasiunilor care definesc fericirea

B.U. își extinde gama cu o nouă linie de produse, B.U. Passion, ce reflectă entuziasm, energie, intensitate, dinamism și vitalitate. Lansarea va fi marcată prin campania „Spread the red. Spread the Passion”, dedicată intensității cu care trăim fiecare moment, și se adresează tinerelor care își urmează într-un mod unic visurile. B.U. le încurajează astfel să își împărtășească pasiunile, deoarece ele reprezintă sursa de fericire autentică.

Gama este dedicată persoanelor care sunt o sursă infinită de inspirație pentru cei din jur și care aleg să trăiască viața conform cu visurile lor. Aceștia sunt încurajați să se alăture comunității B.U. Passion, un loc unde tinerele își împărtășesc idealurile și aleg să își urmeze visurile, cu pasiune și dedicare.

Noua gamă de produse B.U. Passion conține apă de toaletă, deodorant natural spray și deodorant body spray. Aromele produselor sunt puternice, senzuale și surprind prin esențele florale și fructate existente în notele de vârf și de mijloc: măr roșu, violete și coacăze negre, care amplifică pasiunea împreună cu iasomia, trandafirul roșu și tuberoza. În plus, pentru o mireasmă deosebită, notele de bază au fost compuse din boabe de Tonka și vetiver, pentru a trezi cele mai înalte aspirații.

Câștigă premii super cool

Pentru că B.U. Passion dorește să extindă comunitatea tinerelor care trăiesc fiecare moment cu pasiune, a dat startul campaniei Spread the red. Spread the Passion. Astfel, începând de acum și până pe 03.06.2018, acestea au șansa de a câștiga în fiecare săptămână câte un kit B.U. Passion și o invitație la evenimentul B.U. Passion din luna iunie sau marele premiu, care constă într-un voucher H&M, un kit B.U. Passion și o invitație la evenimentul B.U. Passion din luna iunie. Pentru a participa, tot ce trebuie să facă este să urmeze doi pași simpli:

  1. Să posteze o fotografie pe pagina personală de Facebook sau Instagram (postarea trebuie să fie publică) prin care ne arate un moment în care se bucură de una dintre pasiunile sale.
  2. Să adauge #spreadthepassion_RO în descrierea fotografiei.

Pentru mai multe detalii, participanții sunt rugați să consulte regulamentul campaniei, disponibil pe pagina de facebook oficială B.U. România.

Acceptă și tu invitația B.U. Passion și alătură-te comunității care își îndeplinește visurile, cu pasiune și dedicare!

 

Mai multe detalii:

Facebook B.U. Romania

Instagram B.U. Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *