Frumusete, Noutati

Twist up your summer look cu noile produse Bourjois. Tichetul tau catre un ten sarutat de soare

Probabil ai auzit că ciocolata este bună pentru creier, dar știai că poate face minuni și pentru tenul tău?

Pe această premisă se bazează și conceptul produsului Delice de Poudre Highlighting Palette – o paletă cu 4 nuanțe perfecte pentru iluminare, contouring și blush, a căror formulă este infuzată cu cacao, pentru a oferi tenului tău o strălucire de invidiat. 
    
Atenție! Trebuie să reziști tentației de a mușca din acest delicios și luxos ambalaj  – un înveliș roz pudrat, ce dezvăluie o foiță aurie și cuburi apetisante de ciocolată. Înăuntru, veți descoperi (pe lângă o oglindă de o mărime generoasă) patru nuanțe de produs, în timp ce – cu referire la Charlie și Fabrica de Ciocolată – un Tichet de Aur vă vor oferă sfaturi de aplicare pentru un look “glowy skin” perfect. 

Nuanțele Sucre d’Orge, Délice Praliné and Dark Chocolate se potrivesc atât tonurilor de piele deschise, cât și celor închise. Ele pot fi aplicate atât împreună, pe osul pometelui, cât și separat, pentru a crea efecte de umbră și lumini – Dark Chocolate este ideal în mod special pentru contouring. Nuanța Cerise sur le Gâteau este (literalmente) cireașa de pe tort: o nuanță universală de blush, ce va face ca pomeții tăi să radieze de plăcere! 

Bourjois este, desigur, renumit pentru formulele sale fine, lejere, ale produselor de tip pudră, iar această paletă de iluminatoare nu face excepție de la regulă. Produsul poate fi aplicat atât cu o pensulă, cât și cu ajutorul degetelor, pentru un efect cât mai natural. În plus, iluminatoarele au un miros la fel de minunat precum aspectul lor – de ciocolată. Oh-la-la! Go on, treat yourself! *Preț recomandat: 71,90 RON

– Bourjois este despre frumusețea with a twist – un twist practic, un twist parizian… și, bineînțeles, un twist foarte actual – drept dovadă stă îndrăgita mascara Twist Up The Volume, singura de pe piață care are un aplicator ajustabil. 
    
Datorită noii formule, mascara Twist Up The Volume 24H conferă rezultatul 2-în-1 a mascarei originale (cu aplicatorul în poziția inițială, obții gene perfect separate, iar cu aplicatorul răsucit, un volum incredibil), la care se adaugă beneficiul rezistenței de până la 24H. Fără gene lipite și, desigur, fără efectul “ochi de panda”. În plus, ingredientele derivate din natură – ceară de măsline și fibre de mătase, care hidratează și răsfață genele… all day, all night! Pentru a putea fi mai ușor de remarcat pe rafturi, ambalajul noii mascara Twist Up The Volue 24H conține elemente grafice roz. *Preț recomandat: 64 RON

Odată cu acest produs, Bourjois adaugă și două nuanțe noi la colecția sa de creioane de ochi, Contour Clubbing: Fair Play (68), un bej neutru, și Rosing Star (69), roz sidefat, ambele ideale pentru obținerea efectului de ochi mai mari. *Preț recomandat: 25,99 lei
    
– Pentru a avea un machiaj al ochilor complet, mai este nevoie doar de… farduri, bineînțeles. Dar cum procedăm atunci când vine vorba despre machiajul smoky? Atât de sexy, de sofisticat… și totodată atât de greu de obținut! Fiți sincere: de câte ori nu ați întârziat la un eveniment sau, mai rău, la o întâlnire din acest motiv? Bourjois are soluția acestei probleme: fardurile 1 Seconde Eyeshadow . Cum arată acest life-saver? Ei bine, este mic, rotund, conține 3 nuanțe în degrade (de la deschis, pentru iluminare, la cel mai închis, ideal pentru obținerea umbrelor) și un aplicator special, de tip ștampilă. Vei obține un smoky eye subtil, elegant, în doar câteva secunde! 
    
De remarcat este si formula produsului – o pudră foarte lejeră, ce oferă culoare intensă și un finish satinat de lungă durată. 

1 Seconde Eyeshadow este disponibil în 8 variante, de la natural, la îndrăzneț, printre care: Brun-ette a-doree 02 (variațiuni de auriu), Inaisissa-bleu 04 (tonuri sofisticate de albastru), Half Nude 05 (rose), Stay on taupe 07 (nuanțe neutre, perfecte pentru zi), Magni-figue 08 (mov holografic). 

Data viitoare când vei întârzia undeva, poate fi din vina mijlocului de transport, a câinelui tău, dar niciodată a machiajului ochilor. Cu noul Bourjois 1 Seconde Eyeshadow, nu există nicio scuză! *Preț recomandat: 64,97 RON

1 thought on “Twist up your summer look cu noile produse Bourjois. Tichetul tau catre un ten sarutat de soare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *