Frumusete, Noutati

INVIGO SUN – Noua colectie de ingrijire a parului de la Wella Professionals

Soare. Vacante. Zile lungi si fierbinti. O aventura periculoasa pentru parul tau, o stii prea bine deja. Noroc ca cercetatorii Wella Professionals sunt prevazatori si au lansat noua colectie solara INVIGO Sun. O adevarata performanta in arta ingrijirii si protejarii parului, personalizata, individualizata, pentru un serviciu premium acasa, dar si la coafor.

               Gama INVIGO Sun contine 3 produse cu aroma de flori de portocal. Acestea ofera ingrijire si protectie solara completa, gratie noii formule SUN-BLEND cu vitaminele B5 si E:

•             Samponul Invigo Sun este produsul ideal pentru curatarea parului dupa expunerea la soare. Acesta curata delicat parul dupa lungile sedinte de soare si baie;

•             Conditionerul Express ofera un efect instant de reparare. Parul este matasos si arata irezistibil de sanatos;

•             Cu ajutorul Spray-ului cu protectie UV prospetimea culorii podoabei tale capilare se bucura de o ingrijire mai atenta, iar firul de par isi pastreaza aspectul sanatos.

               Impreuna, aceste trei produse ofera protectie inaintea expunerii la soare, in timpul, cat si dupa aceasta.

               INVIGO Sun – Ai grija de parul tau pe timpul verii, la fel cum ai si de pielea ta. Wella Professionals o recomanda!

PRET:

Sampon: 49 lei

Conditioner: 56 lei

Spray: 61 lei

1 thought on “INVIGO SUN – Noua colectie de ingrijire a parului de la Wella Professionals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *