Noutati

Tehnologia Curv®- secretul Samsonite pentru valize usoare!

Curv® – fuziune intre usurinta si durabilitate. Materialul revolutionar inclus in carcasele dure ale valizelor Samsonite

De mai bine de 100 de ani, Samsonite a satisfacut nevoile si a depasit asteptarile consumatorilor sai. Cercetarile arata ca in ziua de azi calatorii cauta valize care sa fie usoare si durabile, manevrabile cu lejeritate, care sa contribuie activ la reducerea stresului generat de calatorie, dar sa si reduca riscul unor taxe suplimentare pentru bagaje in exces. Bagajele cu carcasa dura sunt tot mai cautate, consumatorii cautand valize durabile pentru calatoriile lor.

Samsonite si-a propus sa creeze colectii inovative de geamantane cu carcasa dura, care saofere durabilitate faraa fi insa prea grele. Experienta de zi cu zi ne spune causor inseamna fragil, dar datorita design-ului inteligent, tehnologiei si folosirii materialelor noi, Samsonite contrazice aceasta perceptie, oferind doua game iconice care si-au adjudecat deja o serie de premii, Cosmolite si Lite-Cube, ambele folosind materialul revolutionar Curv®.

Cele doua colectii sunt surprinzator de usoare, impecabil desenate, dar si incredibil de rezistente si puternice.

Folosit cu exclusivitate de Samsonite in domeniul bagajelor, Curv® este facut dintr-o serie de straturi de polipropilena tesuta. Samsonite a brevetat o procedura ce ii permite sa creeze acest material foarte rezistent, folosit la crearea de valize, prin incalzire si compresarea diferitelor straturi de polipropilena. Materialul este tratat pentru a forma foi incredibil de puternice si usoare, ce sunt apoi modelate de matrite in forma carcaselor exterioare de valize.

Curv® este cunoscut si pentru puterea sa de absorbire a diverselor forte si de rezistenta in fata socurilor, mai ales la temperatura scazuta. De aceea, Curv® este folosit pentru patinele hocheistilor, protectiilor tibiei, pentru armurile folosite in industria auto, dar si in armuri anti-balistice.

Procedurile viguroase de testare a produselor Samsonite confirma faptul ca aceste colectii pot face fata temperaturilor scazute si ca ofera clientilor motive de maxima siguranta. De exemplu, valizele sunt testate pentru rezistenta cu un aparat care le roteste – cam ca in masina de spalat, impreuna cu alte obiecte metalice sau de lemn pe post de obstacole. Aceeasi valiza este apoi aruncata in sus si in jos la viteza ridicata timp de 50 de cicluri complete, pentru a recrea cat mai fidel conditiile carora trebuie sale faca fata in anii de folosinta.

Cosmolite a fost prima colectie Samsonite care foloseste Curv®. Designul sau in valuri, aminteste de scoici si nu este doar uimitor de elegant, ci functioneazasi pe post de cocon pentru obiectele dragi si valoroase ale utilizatorului. Gama a fost din start un real succes si este cunoscutadrept un obiect iconic in industrie pentru casi-a adjudecat inclusiv un Red Dot Design Award.

Gama complementaraCosmolite, denumita Lite-Cube, ofera consumatorului fie ca e interesat de calatorii de placere sau in interes de afaceri, o varianta clasica de valiza cu carcasa dura. Pentru ca foloseste acelasi material Curv, Lite-Cube este la fel de usoara si de rezistenta ca si Cosmolite, iar in plus ofera buzunare interioare, ceea ce aduce un plus de confort calatoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *