Noutati

Secretul unui antrenament reusit

Minim o jumatate de ora de miscare pe zi este recomandata pentru un stil de viata sanatos, dar si pentru o silueta de invidiat. Pentru ca antrenamentul (dans, fitness etc) sa fie unul reusit, specialistii ne sfatuiesc sa ne echipam adecvat.

Diamond by Adesgo vine in ajutorul nostru cu o gama special gandita pentru cei care fac miscare. Asa ca, gata cu colantii care se largesc sau care se lipesc de corp. Ai suportat destul si bustierele ineficiente, care nu te ajutau deloc sa ai libertate de miscare in timpul exercitiilor fizice. Acum te poti bucura de gama Diamond Pro si de tehnologia Transwet, care asigura prin microfibre un bun control al umiditatii, lasand pielea sa respire.  Alege colantii Diamond Pro Sport 3. Sunt perfecti pentru antrenamentele intense. Datorita formei mulate pe picior si a materialului special prelucrat pentru a sutine flexibilitatea miscarilor, colantii colantii Diamond Pro Sport 3 sunt alegerea perfecta pentru orele tale de sport. In plus, gratie tehnologiei QuickDry, pielea ta respira mai bine si transpiratia este absorbita mai rapid pentru a te proteja de disconfortul unui echipament umed.

Iti recomandam si hanoracele din gama Diamond Pro. Ele sunt concepute respectand doua principii clasice: calitatea materialelor folosite si rezistenta acestora la efort. Iti ofera protectia de care ai nevoie in zilele mai racoroase dar, in acelasi timp, materialul permite pielii sa respire si favorizeaza elasticitatea miscarii in timpul activitatilor sportive.

Pe langa faptul ca intreaga gama Diamond Pro e confectionata din cele mai bune materiale, care iti modeleaza silueta si o ajuta sa isi pastreze formele ideale, chiar si atunci cand faci exercitiile fizice, aceasta e special conceputa pentru a rezista timp indelungat, fara sa se deterioreze. Asadar, antrenamentele tale au un aliat de incredere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *