Noutati

Prepara rapid retetele bunicii cu masina de tocat multifunctională de la Tefal

Odinioara, cand tehnologia nu era atat de prezenta in vietile noastre, masinile de tocat existau doar in varianta manuala, iar pentru a le folosi aveai nevoie de forta, pricepere si mai ales de timp. Astazi, ele mai apar prin bucatarii cel mult ca decor vintage. In peisaj si-au facut aparitia masinile de tocat electrice, cu accesorii moderne, care ne ajuta sa terminam treaba repede si fara efort.   

1
1

O masina de tocat este utila in orice moment, mai ales cand vine la pachet cu 3 site de marimi diferite, astfel incat sa poti toca ingredientele exact cum ai nevoie pentru retetele tale delicioase – fin, mediu sau mare. Indispensabile pentru orice bucatar priceput, masinile de tocat Tefal au o capacitate de procesare de pana la 2,3  kg/minut si multiple  intrebuintari – pot fi folosite pentru a prepara cei mai gustosi carnati de casa, chiftelute si mititei, dar si sos coulis din legume si fructe. Motorul de pana la 2000W asigura puterea necesara pentru procesarea rapida a alimentelor in cantitati mari.

Bulion sau sos coulis?

Accesoriul pentru suc al masinii de tocat Tefal HV4 NE445, ce include 2 filtre de dimensiuni diferite, te va ajuta sa obtii cu usurinta suc de rosii, bulion sau sos coulis – din  fructe ori legume.

Tavita de plastic si accesoriul pentru carnati completeaza detaliile unei masini de tocat cu multiple intrebuintari. In plus, Tefal HV4 NE445 are un design compact, usor de depozitat, astfel incat sa fie o prezenta discreta, dar importanta, in bucatarie.

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *