Noutati

Părul înseamnă energie

Azi, avem nevoie mai mult decât oricând de energie. De vigoare, de  vitalitate. Și cum părul face parte dintr-un tot unitar numit TU, minunată femeie, atunci și el subscribe. Și cere. Și vrea mai mult. Ei bine, DA. Și părul are nevoie de energie.De elan. Știi ce înseamnă asta? Un păr cu energie este foarte ulor de stilizat, maleabil, are strălucire, este sănătos și este plin de vitalitate. Tu ce crezi? Părul tău face parte din aceasta categorie? Dar tu?

Oricare ar fi răspunsul tău, du-te să vezi în ce stare se află părul tău. Cere stilistului tău un diagnostic. Obține rețeta pentru un păr de poveste. Caută soluția perfectă și personalizată pentru un păr plin de energie. Cum și unde? E simplu!  Caută un stilist System Professional.

Brandul prestige de care îți povestim folosește metode exacte de diagnosticare. Da, diagnosticare. Aceasta se realizează cu ajutorul unei aplicații super deștepte –  Hair Energy Mapping. Ce face ea? Ei bine, aceasta creează o schemă a nevoilor părului și scalpului tau. Cum? Ia în considerare ce îți place la părul tău, ce vrei să schimbi, unde vrei să ajungi. Totul raportat la profilul tău unic, desigur, oferindu-ți la final EnergyCode-ul personal. Trebuie să îl testezi și să pui un diagnostic firului tău de păr. Este super!

 

Produsele SYSTEM PROFESSIONAL au la baza  tehnologia ENERGYCODE COMPLEX,  o combinatie de 4 ingrediente active, Vitamina B3 Amida, Cafeina, Histidina si Lipide natural, identice parului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *