Noutati

Chiar si barbatii iubesc Repechage!

E important sa fii Mr. Clean! Pentru ca dimineata, o curatare corecta netezeste tenul si il pregateste pentru barbierit. Iar seara, indeparteaza impuritatile acumulate peste zi, previne aparitia punctelor negre si preintampina aparitia altor probleme ale pielii.

Tehnologia algelor din compozitia produselor Repechage, permite curatarea optima a tenului barbatesc. Oferindu-i in acelasi timp  ingrijirea de care are nevoie; il detoxifiaza si il reechilibreaza, hidratandu-l cu vitamine, minerale si micronutrienti.

SEA CLEANSE FOAMING SEAWEED CLEANSER este un amestec relaxant pentru ten, neiritant, care curata in profunzime porii. Nu usuca si nici nu tensioneaza tenul, il hraneste si il echilibreaza. Ofera o exfoliere blanda, pentru un ten cu aspect mai proapat.

Nici HYDRA MEDIC FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER nu se lasa mai prejos. Deoarece contine acid salicilic, care controleaza bacterile cauzatoare de probleme. Formula fara sapun curata perfect, fara a provoca uscarea. Iar amestecul antioxidant de ceaiuri, calmeaza tenul inflamat, lasandu-l moale si fin.

 

SEA CLEANSE FOAMING SEAWEED CLEANSER – Pret: 134 lei

HYDRA MEDIC FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER – Pret: 110 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *