Sanatate

CONCENTRATE DE PLANTE GERLINÉA

Fie cã vrei să topeşti depozitele de grăsimi, că îţi doreşti să scapi de câteva kilograme rebele ori ţi-ai propus un program de detoxifiere, acum poți alege unul dintre suplimente alimentare pe bază de plante de la Gerlinéa. 

Acestea  sunt soluţii de slăbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus. O gamă de produse adaptate fiecărui stil de viaţă şi adresată tuturor celor ce-şi doresc sã îşi menţinã şi gestioneze greutatea sau să înceapă un program de detoxifiere cu ajutorul unor adjuvanţi naturali şi sănătoşi.

#Elimină excesul de apă din organism

GERLINÉA AQUA DRAINER EXPRESS, 500ml

Ai senzaţia că reţii apă în organism?  Fă un test simplu, ca să fii sigură. Apasă-ţi braţul sau coapsa cu vârful degetului. Dacă rămân urme albe pe piele, înseamnă că există apă în exces în corpul tău.

Veştile bune de la Gerlinéa sunt că poţi elimina simplu, natural şi eficient apa pe care organismul tău o reţine, din diverse cauze.  Cum? Graţie soluţiei concentrate pe baza de plante fără zahăr  Gerlinéa Aqua Drainer Express.

Combate retenţia de apă printr-o cură de 10 zile gândită şi creată de experţii Gerlinéa special pentru persoanele predispuse la acest fenomen.

Dizolvă un capac (50ml) de Gerlinéa Aqua Drainer Express într-un litru de apă şi consumă de-a lungul întregii zile băutura astfel obţinută.

Cum acţionează?

Ceaiul verde arde grăsimile.

Crețuşca (Filipendula), Ciulinul şi Urzica Albă au efect diuretic şi stimulează drenarea şi eliminarea apei în exces.

Iar Cicoarea ajută la controlul greutăţii.

Vei beneficia, astfel, de eficienţa sa imediată, dar şi de acţiunea pe termen lung. Căci, datorită formulei cu 3 principii active, Gerlinéa Aqua DrainerExpress vizează atât drenarea apei reţinute în organism, cât şi, la încheierea curei, slăbirea în cm în zonele afectate.

#Aliatul tău în programul de slăbire

GERLINÉA ARDERE GRĂSIMI, 500ml 

Ajută-ţi organismul să topească mai uşor depozitele de grăsime cu soluţia concentrată Ardere Grăsimi de la Gerlinéa pe bază de plante, fără zahăr. Cura rapidă de zece zile Ardere Grăsimi de la Gerlinéa te ajută să scazi în greutate în mod natural şi inteligent.

Consumă două pahare de apă pe zi în care ai dizolvat un capac  de soluţie concentrată (25ml). Plan pentru 10 zile, cu repetare pânã la obținerea rezultatelor dorite.

Acţiunea sa este eficientă şi de durată, datorită celor 3 extracte active din plante, renumite pentru efectele lor anti-grăsime:

Ceaiul verde şi Guarana elimină cu succes grăsimile, iar Ortosiphonul ajută la pierderea în greutate şi la înlăturarea kilogramelor în plus.

#Restart organismului

GERLINEA SHOT DETOXIFIANT ANGHINARE, 70ml

Detoxul este o modă sau necesitate? Dă un restart organismului tău cu produse naturale, din plante. Astfel elimini toxinele cauzate de stilul modern de viaţă şi să oferi corpului mai multe motive de a zâmbi J

Supliment alimentar pe bazã de plante. Gerlinéa vã susține şi vã propune o pauzã detoxifiantã. Shotul detoxifiant este un concentrat din frunze de anghinare. Acestea sunt în mod tradițional recunoscute pentru proprietãțile lor detoxifiante. Ele contribuie la buna funcționare a ficatului şi în egalã masurã la managementul greutãții corporale.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *