Noutati

Dam startul unui nou concurs!

CONDITII DE PARTICIPARE:• da like paginii de Facebook Podravka Romania si Lifestyle News
• da share la postarea de concurs raspunde cu un comentariu aici la intrebarea „Care este reteta ta preferata cu peste?

Vor fi 3 premii in valoare de 75 lei.

Concursul se este incheie pe data de 10 iulie 2017.
Castigatorii vor fi comunicati pe pagina FB.

La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania. Premiile vor fi livrate direct de catre producatorul Podravka.

Mult succes!

Afla mai multe despre Eva Podravka !

EVA este un brand premium de conserve de peste care ofera o gama de produse de cea mai inalta calitate, pestele fiind pescuit din Marea Adriatica si Marea Mediterana. Sortimentele EVA cuprind 5 tipuri de peste (ton, macrou, sardine, hering si sprot) in 14 variante de conservare: file de macrou in ulei vegetal si in sos tomat; hering in ulei vegetal si sos tomat; sprot afumat, in ulei vegetal si in sos tomat; sardine in ulei vegetal, in sos tomat si cu lamaie, ton maruntit, ton intreg in ulei vegetal, in suc propriu si in ulei de masline.

Brandul Eva este prezent pe pietele din Croatia, Polonia, Cehia, Ungaria si Sud-Estul Europei de cativa ani, insa notorietatea lui a inceput sa creasca de cand a intrat in portofoliul PODRAVKA.

Conservat sau nu, pestele e necesar in alimentatie pentru continutul considerabil de aminoacizi, grasimi nesaturare si pentru carnea sanatoasa si hranitoare, de aceea este bine sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si sa il includeti de cel putin trei ori in cadrul meselor dintr-o saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *