Noutati, Sanatate

Copiii sănătoși vin la Govora

Știai că patologia respiratorie a atins cote alarmante în rândul copiilor din 2010 încoace? Sunt din ce în ce mai mulți copilași bolnavi de bronșite, bronșiolite, viroze respiratorii și chiar astm? Avem ceva de făcut? Există variante naturale de tratament? Ei bine, da, la Băile Govora, ei își pot găsi alinarea.

La Băile Govora, calitatea aerului şi a apelor minerale folosite pentru inhaloterapie oferă o alternativă terapeutică soluțiilor medicamentoase, clasice.

Baile Govora este una din cele mai bogate stașiuni din România și Europa în ape iodurate și bromurate de origine organică, iar factorii naturali de cură sunt:

  • ape de mare concentrație iodurate și bromurate, sulfuroase, hipertone
  • ape sulfuroase, hipertone
  • ape bicarbonate, sulfuroase,sodice, calcice hipone
  • ape minerale pentru crenoterapie
  • climat continental cu influență mediteraneana, umiditate relativ constantă, temperaturi fără valori extreme și usoară încîrcare cu polenuri.

În baza de tratament a Hotelului Palace Băile Govora, poți face proceduri de inhaloterapie (ultrasonoaerosoli, inhalaţii, pulverizaţii), proceduri de bronhodilatație, urmate de cură de teren pe trasee stabilite, kinetoterapie și hidrokinetoterapie.

Indicații terapeutice din sfera ORL

  • afecțiuni respiratorii (persoane expuse la noxe respiratorii, persoane cu frecvente pneumopatii microbiene sau virotice, astmul alergic, bronșitele și traheobronșitele cronice, bronsiectazia, scleroenfizemul pulmonar);
  • afecțiuni otorinolaringologice (rinosinuzite cronice catarale și supurate);

Tu când vii cu copiii la o repriză de tratament? Poți profita de pachetul ”Vindecare hibernală”, care conține 5 nopți de cazare cu demipensiune,, 15 proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la prețul de 1070 lei loc în camera dublă.

Află mai multe pe  https://www.bailegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

Str. Parcului, nr. 1, Băile Govora, Jud. Vâlcea, România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *