Noutati

CONCURS DIAMOND BY ADESGO

Vrei sa castigi 2 dresuri + 2 maiouri DIAMOND BY ADESGO? 

In Romania, cel mai apreciat si cunoscut producator de dresuri, Adesgo, face parte din vietile femeilor inca din anii 1920. Daca ar fi sa numim asii din maneca (de fapt asii din sifonier) care nu trebuie sa lipseasca niciunei femei in materie de eleganta am alege: dresurile fine si lenjeria intima. Iar nu de multa vreme Diamond by Adesgo semneaza o colectie de lenjerie modelatoare, devenita aliatul unei siluete perfecte. In anumite situatii pielea trebuie sa fie protejata, tinuta strans si fix pentru a nu permite miscarile bruste.

Ti-am pregatit un CONCURS impreuna cu Diamond by Adesgo!

Astfel, poti fi unul dintre cei 2 castigatori care vor primi un set de 2 dresuri + 2 maiouri. O sa-ti aminteasca, in caz ca ai uitat, cat de in forma poti arata!

 

 

Conditii pentru a participa la concurs:

  • Da like paginilor de Facebook Diamond by Adesgo si Lifestyle News
  • Lasa un comentariu, la postarea de concurs, cu raspunsul la intrebarea „Ai purtat in acelasi timp dresuri si maieu Diamond by Adesgo?”, si invita-ti alti doi prieteni sa participe .

Cei 2 castigatori vor fi desemnati pe data de 18 Mai prin random.org.

 

Succes!

13 thoughts on “CONCURS DIAMOND BY ADESGO

  1. Da, am purtat, sunt de foarte buna calitate. Le invit pe Elena Claudia Musat si Ileana Mitroi sa incerce si ele 🙂

  2. Am purtat si port cu drag ciorapi Diamond by Adesgo , dar maieu inca nu am purtat as fi bucuroasa sa incerc . Invit la concurs pe Bala Cristina si Anda Gabriela Moc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *