Evenimente

Biciclete vintage, rare si extrem de valoroase, intr-o expozitie unica la Sun Plaza

Este timpul sa vorbim despre biciclete! Dar nu despre orice fel de biciclete, ci despre cateva modele de colectie. In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste cea mai originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste.

Expozitia se numeste ”Pedaleaza inapoi in timp”, iar printre cele 20 de super biciclete expuse, toate in conditie originala, se regasesc modele precum Scapin Competitione din 1979 – un vehicul cunoscut pentru eleganta si perfectiunea lui, renumit printre colectionarii din intreaga lume, Chesini Model X Uno 1983 o bicicleta foarte rara, fabricata dintr-un otel extrem de usor, un must have pentru fiecare pasionat sau entuziast de ciclism de epoca ori Tommasini Model Super Prestige 1987- un model rutier de curse fara compromisuri.

Toate aceste bijuterii pe doua roti, plus o serie de tricouri purtate de diversi ciclisti la diferite competitii, ii vor impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi road bikeri. Cele 20 de modele, extrem de valoroase, nu pot fi atinse de vizitatori, ci doar privite.

Sambata, 13 mai, in cadrul expozitiei va fi o sesiune de live painting pe bicicleta.

Asadar, urmeaza doua saptamani interesante pentru toti cunoscatorii si pasionatii de biciclete! Daca esti unul dintre ei, vino si ”Pedaleaza inapoi in timp”!

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/pedaleaza-inapoi-timp-la-expozitia-de-biciclete-vintage/ si pe https://www.facebook.com/events/816168868546674/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *