Noutati

Coafuri rebele pentru o primăvară îndrăzneață

Spune DA texturii.
Texture Maker – spray de texturare de la Sebastian Professional.

Primăvara este momentul perfect să încerci un look nou, îndrăzneț. Alege un stil rebel și experimentează cu detalii neconvenționale care îți surprind personalitatea!

 

Arabella Zadic, Design Team Sebastian Professional, îți oferă câteva variante de coafuri în tendințe pentru un stil rebel și nonconformist!

Micro Bretonul Asimetric

Bretonul este foarte în vogă în acest an. O variantă mai îndrăzneață este un breton scurt care lasă la vedere mult din frunte.

“Aceasta este una din acele tunsori care nu va trece neobservată. Un breton scurt poate fi varianta perfectă pentru zilele călduroase. În funcție de styling, poate arată foarte sofisticat sau mai rebel,” este de părere hairstylistul Sebastian Professional.

Dacă știi cum să îl îngrijești, bretonul poate arăta foarte bine chiar și vara!

“Pentru a obține textura perfectă, este important să folosești un produs cu fixare medie, care îți va oferi acea texturare cu aspect ciufulit. Acesta se aplică pe părul umed înainte de uscarea cu foehnul și se modelează cu mâinile până când obții textura dorită,” precizează Zadic.

Texture Maker de la Sebastian Professional oferă textură versatilă și modelabilă cu o finisare mată și fixare medie astfel încât să poți crea orice look texturat.

Look Androgin

Dacă vrei să-ți arăți latura rebelă, poți încerca să îți coafezi părul scurt pe spate, într-un stil ușor masculin.

“Pentru acest look este important să aplici o spumă pe părul umed. Apoi, dacă vrei să obții o coafură pe spate, extrem de dreaptă, nu folosi uscătorul de păr. Prinde mai multe șuvițe în spate cu ajutorul unor agrafe. Piaptănă restul părului pe spate și vei obține acel look androgin,” explică  specialistul Sebastian Professional.

Împletituri Boxer Braids

Primăvara se poartă împletituri clasice și lejere care îți dau un aer romantic și feminin. Pentru un look rebel, mizează pe Boxer Braids – împletituri strânse bine pe scalp, adoptate de tot mai multe celebrități (surorile Kardashian sunt mare fane!).

“Pentru a obține împletiturile perfecte folosește un pieptene cu coadă – este ideal pentru separarea părului în suvițe. La final, nu uita să aplici un produs de fixare pentru un plus de rezistență peste zi,” spune Arabella Zadic.

 

Preț recomandat Texture Maker de la Sebastian Professional: RON 94

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *