Noutati, Sanatate

Vindeca afectiunile ginecologice cu namol sapropelic

Incearca o alta varianta de masaj.
Dusul subacval face minuni.

Uneori, ne pierdem echilibrul. Si nu mai suntem in forma. Noi, femeile, ne confruntam cu anexite, cistite, polipi, fibroame, infertilitate. Pentru ca, nu-i asa,  sanatatea feminina este intotdeauna un capitol care necesita atentie si grija. Azi, mai mult decat oricand, bolile ginecologice se pot tratata bland. Natural. Cu ajutorul namolului sapropelic.

La Danubius Health Spa Resort, problemele inflamatorii ale aparatului genital feminin, infertilitate primara si secundara, disfunctii menstruale sau ovariene isi pot gasi raspunsul in efectele binefacatoare ale namolului extras din Lacul Ursul, singurul lac helotermic din Europa. Acesta contine un compozit unic, populat de bacterii benefice si sulf, care are diverse efecte biochimice si biologice. Este un excelent conductor termic, racindu-se de patru ori mai incet decat apa.

Tratamentele ginecologice se realizeaza in cure de cel putin 10 – 15 zile. In cadrul terapiei se aplica tampoane cu namol care actioneaza ca termo-fito-terapie localizata. Durata unei sedinte poate varia intre 20 si 60 de minute. – citat doctor: Pregatirea pentru perioada de graviditate reprezinta o etapa foarte importanta pentru obtinerea unei sarcini care sa decurga fara probleme. Tratamentul pregestational cu namol sapropelic peloidogen este unic si exclusiv, Sovata fiind singurul loc din Europa unde se fac asemenea terapii. Infertilitatea de orice origine, afectiunile ginecologice cronice, manifestarile de premenopauza si menopauza se pot trata in mod natural, fara efecte secundare si cu beneficii medicale recunoscute.

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.ro.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *