Care e incaperea cu cei mai multi microbi?

Majoritatea oamenilor ne declara ca se simt mai confortabil intr-un camin curat. Ceea ce este si logic. Cine n-ar vrea o casa curata? Exista cateva reguli clare de igiena pe care bunele maniere le impun de ani buni. Toata lumea stie ca spalatul mainilor, de cat mai multe ori pe zi, este o metoda de preventie destul de eficienta impotriva diverselor afectiuni la care, fara voia noastra, ne expunem zilnic. Cu toate acestea, e posibil sa nu banuiesti cat de multe bacterii si microbi se ascund in casa ta, pe care (pana sa citesti acest material) o considerai curata. Insa, linisteste-te, specialistii sustin ca uneori nici cele mai meticuloase masuri de curatenie nu elimina in totalitate bacteriile si microbii.

Ai animale de companie?

In casele in care exista animale de companie, masurile de preventie si programul de curatenie trebuie ‚exagerate’. Eficienta produselor de curatat este ceva absolut necesar. Praful, spatiile inchise sau incorect aerisite si chiar schimbarea temperaturilor in functie de sezon, pot afecta igiena casei tale. In urma mai multor experimente, specialistii au decretat: bucataria poate ascunde mai multe bacterii decat baia. Spatiile inchise si mirosul greu pe care o camera fara aerisire il dobandeste in timp, necesita o atentie sporita din partea ta.

Care crezi ca e mai ‚murdara’? Baia sau bucataria? Sau dormitorul?

Nu conteaza. Microbii ‚circula’. Pentru a nu-ti asuma niciun risc atunci cand vorbim despre sanatatea ta si a celor dragi tie, e bine sa folosesti produse de cea mai buna calitate. Pentru o dezinfectare in profunzime si o curatenie care sa persiste, iti recomandam un produs profesional, conceput cu cea mai mare grija pentru sanatatea umana si nu numai. Asevi Gerpostar de la Pons Ro Prodcom este solutia dezinfectanta concentrata fara lesie care poate fi folosita cu cea mai mare incredere. Datorita formulei speciale, Asevi Gerpostar are o putere maxima de curatare, eliminand bacteriile intr-un procent incredibil.

Revolutionarul detergent cu sapun pentru lemn-parchet de la Asevi, Limpiador Jabonoso, de exemplu, are un pH neutru si este extrem de eficient atunci cand vorbim despre curatarea pardoselilor din lemn sau chiar a mobilierului din lemn. Formula sa delicata nu zgarie lemnul si ii ofera protectia indelungata, de care acesta are nevoie.

Daca vorbim despre pardoseli din gresie, respectiv despre baie sau bucatarie, Asevi CIAN este un detergent super-concentrat si cu o putere incredibila de curatare, care ucide bacteriile si improspateaza imediat spatiul interior. Astfel ca, spatiile fine si pardoselile care au nevoie de o curatenie delicata, insa in acelasi timp eficienta, devin impecabile. Fara doar si poate.

Dar cel mai bine e atunci cand te convingi singur/a. Ofera-i casei tale rasfatul cuvenit si…foloseste produsul potrivit!

 

 

You may also like...