Poartă-ți feminitatea ca pe o podoabă de preț

 

Un cântec celebru spunea că trăim într-o lume a bărbaților. Astăzi lucrurile nu mai stau chiar așa. Femeile au avut grijă în ultimii ani – de când și-au câștigat libertatea de exprimare și de când luptă conștiincioase pentru egalitatea dintre sexe – ca lumea să își deschidă încet-încet mintea și să lupte împotriva prejudecăților și a discriminării sexuale.

Feminitatea este astăzi privită dintr-o perspectivă nouă, una oarecum similară cu puterea. Feminitatea înseamnă arta de rămâne delicată și frumoasă dar, în aceeaşi măsură, puterea de a lupta și obține tot ceea ce îți dorești.

A fi femeie este mai mult decât a fi privită drept o creatură plăpândă A fi femeie este o provocare căreia trebuie să-i faci față zilnic. De la modul în care te îmbraci, până la modul în care îți porți ținutele de zi cu zi, feminitatea trebuie să îți învăluie ființa și să-ți completeze stilul. Nu degeaba se spune despre cele mai celebre vedete de la Hollywood că ”emană feminitate prin toți porii”. Evident, până și cele mai puternice femei au micile lor secrete. Cum ar fi, de exemplu, să reuşeşti să îți păstrezi look-ul impecabil, indiferent de ocazia zilei.

Oare ce emană mai multă feminitate decât o rochie și o pereche de pantofi cu toc? Marilyn Monroe spunea că poartă pantofi cu toc chiar și atunci când duce gunoiul . Și nu degeaba a fost, este și va fi considerată sex-simbol.

Picioarele unei femei trebuie admirate. Într-un mod seducător-elegant, firește. Dacă îți accesorizezi ținuta cu ciorapii modelatori Soft Touch semnați Diamond By Adesgo sau cu ciorapii modelatori cu efect de push-up Slim&Up tot de la Diamond By Adesgo, vei observa imediat diferența. Pe lângă faptul că picioarele tale vor arăta perfect, vei observa o diferență în diminuarea oboselii picioarelor tale. Fie că mergi mult pe jos, stai la birou sau petreci mult timp în picioare, ciorapii modelatori de la Diamond By Adesgo au efecte benefice multiple. Ȋntâi de toate, sunt concepuți special pentru a oferi picioarelor un efect modelator, extrem de necesar persoanelor care se confruntă cu celulita. Apoi, materialul de cea mai bună calitate și rezistență se potrivesc perfect atât unui look casual cât și unuia elegant. Și, în cele din urmă, faptul că reduc disconfortul și oboseala reprezintă un mare atu pentru energia ta de zi cu zi.

Feminitatea ta merită valorificată, merită onorată. Fă-ți pe plac, fii feminină şi bucură-te de viață indiferent de ‚lupta’ pe care o duci!

 

 

You may also like...