Noutati, Sanatate

Zâmbește, dantura ta arată impecabil!

Pierderea unui dinte reprezintă o problemă cu care toți ne confruntăm măcar o dată în viață, din diferite motive. Chiar dacă se întâmplă din cauza unei gingii bolnave, o rădăcină a dintelui cu probleme, căderea unui dinte sau a mai multora poate avea efecte pe termen lung. Neglijate, aceste probleme ne afectează mai întăi zâmbetul, apoi generează o serie de afecțiuni pe care nu le conștientizăm.

Ți-a căzut un dinte? Ai să observi mai întăi că dinții din apropierea lui vor migra, încet, încet se vor deplasa. De acum nu vei mai avea doar un dinte lipsă, ci o întreagă dantură cu probleme.

Cum le poți preveni? Alege reconstrucția zâmbetului cu implant dentar personalizat la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar. Special fabricat cu tehnologie 3D, în funcție de problemele tale dentare, acesta arată identic cu un dinte natural. Fără operație de adiție de os și 100% compatibil cu organismul, zâmbetul tău vă arata ca odinioară.

            La clinica Dr.Nassar, pacienții pot opta pentru nenumărate tipuri de implanturi, din care cele mai mare succes îl au cele cu încarcare imediată sau implanturile revoluționare, expandabile, PYRAMIDION. Toate tratamentele de aici sunt finalizate în perioada indicată în planul de tratament, prin urmare petreci mai puțin timp pe scaunul stomatologic și ai un zâmbet nou cu ajutorul tehnologiilor digitale și a metodelor inovative de tratament. Toate acestea sunt se realizează fără durere, cu contribuția hipnozei medicale.

Gama de servicii stomatologice oferită de Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nassar este completată de alte specializări cum ar fi proceduri de profilaxie și prevenție, tratamente endodontice, chirurgie orală, ortodonţie protetică dentară, parodontologie, estetică dentară și facială și URGENȚE 24 din 24 pentru pacienții clinicii.

Află mai multe de pe https://drnassar.ro/implant-dentar/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *