Moda, Noutati

Vara aceasta iti creezi propriile reguliin #MyCalvins

In fiecare vara, primesti multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu sa achizitionezi costumul de baie perfect. Nu stim daca exista acest tip de perfectiune, dar sigur stim ce este cel mai important: ca tu sa te simti confortabil in costumul de baie. Avem doar lista de „do’s”, si primul este acesta: urmeaza-ti identitatea stilistica si mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pasii in vacanta. In #MyCalvins te asteapta o vara super cool!

Foto 1

Accesoriul must-have in orice bagaj: atitudinea

Sigur, poti urma o harta stilistica a costumelor de baie, dar frumusetea naturala si increderea in sine sunt acele „piese” statement care te vor face sa rock orice look ai aborda pe plaja. Cu siguranta stii acea fraza „Tu porti hainele, nu ele te poarta pe tine” iar cand vine vorba despre costumul de baie acest cod estetic se aplica de asemenea. Si in colectia CALVIN KLEIN Swimwear 2021 gasesti acele costume de baie care iti ofera confortul necesar sa fii tu, autentica si relaxata. Doar esti in vacanta, nu? J

Foto 2

Simplu, senzual, minimalist sunt cuvintele care descriu cel mai bine estetica colectiei CALVIN KLEIN Swimwear 2021. Te inspira un design romantic – un costum din doua piese, monocrom, cu un sutien balconette, care te face sa te simti incredibil de feminina, sau poate unul clasic – un costum dintr-o singura piesa, negru, elegant, in care nu ai cum sa nu te simti bine, sau poate te regasesti mai degraba intr-un costum cu o croiala moderna, care iti da un mood jucaus. Orice ai alege, un lucru este garantat, in #MyCalvins, vara aceasta te vei relaxa cu adevarat!

Foto 3 +4

Descopera intreaga colectie CALVIN KLEIN Swimwear in magazinele Calvin Klein din Romania.

##

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *