Frumusete, Noutati

Un păr de nota 10!

Păr uscat, casant, care se electrizează ușor și fară strălucire. Toate acestea iți sunt cunoscute? Înseamnă că ești familiarizat deja cu efectele frigului asupra părului.

Expunerea la frig și tranziția constantă de la căldura din interior la gerul de afară iți vor deshidrata părul și îl vor sensibiliza. Și nu doar că prețioasa ta podoabă capilară se va rupe mai ușor în aceasta perioadă, dar și scalpul tău va fi mai uscat si va produce mătreață.

Cum poți avea grijă de părul tău și cum poți preveni efectele dăunătoare ale frigului? Gabriel Ilie, trainer Londa Professional iți oferă câteva sfaturi care te pot ajuta să iți păstrezi părul sănătos în această perioadă.

Hidratează din belșug!

“ Începe cu un șampon care curăță delicat și ajută firul de păr să rețină apa; continuă mai apoi cu un conditioner din aceeași gamă. Acesta vă hidrata instant și vă face părul mai ușor de pieptănat. Gama Deep Moisture de la Londa Professional conține două astfel de produse. Ele hidratează instant părul uscat și îl protejează împotriva degradării ulterioare. Cu o formulă bazată pe miere și mango, aceste produse hrănesc părul din plin, îi redau strălucirea și îl fac mai ușor de pieptănat.” spune trainerul Londa Professional.

Ulei și conditioner leave-in pentru și mai multă hidratare

“ În sezonul rece hidratarea nu este niciodată suficientă când vine vorba despre un păr uscat. Tocmai de aceea după ce ți-ai spălat părul, ideal ar fi să aplici pe lungimi și câteva picături de ulei hidratant sau un conditioner leave-in. Deoarece rămân pe firul de păr, acestea nu fac decât să ofere protecție împotriva tuturor schimbărilor de temperatură și să hidrateze din plin.”, completează Gabriel Ilie.

Pe bază de ulei de argan și vitamina E, uleiul Velvet Oil de la Londa Professional regenerează părul uscat și deteriorat. Cu o formula ușoară, care nu încarcă, acest produs reface structura firului, oferindu-i un aspect strălucitor. Totodată repară vârfurile despicate și protejează de expunerea la temperaturi scăzute.

Nici produsele de styling nu se folosesc la întâmplare

“ Cremele ne netezire sunt cele mai porivite pentru această perioadă. Ele oferă protecție termică în cazul folosirii zilnice a ustensilelor de coafat și netezesc cuticula. Un lucru extrem de util în sezonul rece.”, încheie trainerul Londa Professional.

Preț:

Șampon – 33 lei

Conditioner – 38 lei

Ulei  – 78 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *