Frumusete, Noutati

Spune NU celulitei în trei pași simpli

Într-un top al lucrurilor pe care le urăsc femeile, CELULITA ar prinde cu siguranță podiumul. Chiar medalia de aur, pe măsură ce se apropie vara și pantalonii scurți înlocuiesc hainele groase de iarnă. Vestea bună este că, dacă ai suficientă voință, poți s-o învingi în trei pași simpli. Consecvența este cheia. Hai spune NU celulitei în trei pași simpli.

Tot ce ai nevoie este să combini într-un mod ingenios mișcarea cu dieta și cu tratamentele care, datorită aparatelor beauty tech inventate de magicienii de la Foreo, au devenit mult mai ușor de făcut chiar la tine acasă. Pune în aplicare următorii trei pași si spune NU celulitei în trei pași simpli.

Mănâncă sănătos.

Studii recente arată că peste 80% dintre femeile cu vârste de peste 30 de ani au celulită, indiferent de silueta mai mult sau mai puțin perfectă. Situația s-a agravat în ultimii ani. Tot mai multe adolescente descoperă cu groază la începutul verii că pielea lor are niste “gropițe” care nu fuseseră acolo cu câteva luni în urmă. Nu confunda celulita, care este o afecțiune a pielii, cu grăsimea. Și totuși, unul dintre inamicii principali este mâncarea abundentă și cu prea multe calorii. Ce ar trebui să faci? Renunță la grăsimi și zahăr. Înlocuiește fast-food-ul cu porții generoase de legume, de preferat din surse “curate” de la țară sau din propria curte. Ai nevoie de vitamina A, C și de mult magneziu.

S-a demonstrat că portocalele, lămâile si grefurile sunt de neprețuit în lupta cu celulita. Nu te speria de coaja acestor fructe care seamănă cu “gropițele” pe care le urăști.  Ele sunt adevărate fabrici de antioxidanți, bogate în vitamina C, care stimulează producția de colagen. Lămâile mai au o calitate: curăță ficatul de toate toxinele generatoare de celulită.

Fă multă mișcare

Este adevărat că celulita nu este doar grăsime acumulată, care ar putea fi “topită” ușor prin exerciții. Este o combinație de factori, începând de la retenția de fluide din organism, o microcirculație defectuoasă, pierderea elasticitații țesutului și îngroșarea și întărirea celulelor grase. Viața sedentară înrăutățește tot acest proces. Nu ai timp de sală și nici bani pentru antrenori personali? Oamenii de știință îți dau un pont valoros. Mergi 15 000 de pași pe zi, dacă se poate într-un ritm alert. În momentul în care începi să mergi, îți activezi circulația și ajuți organismul să elimine toxinele în exces, pe lângă arderea caloriilor în plus. Nu ai timp să mergi 15 000 de pași pe zi? Încearcă, pentru început, cu ședințe de o oră de mers rapid, de cel puțin trei ori pe săptămână și vei vedea într-o lună rezultate spectaculoase.

Sfatul nostru:

După fiecare ședință de sport sau mers rapid, masează-ți zonele cu probleme cu noul aparat de masaj pentru corp FOREO LUNA™4 body. E ca și cum ai mutat salonul de SPA la tine acasă. Pe lângă curățarea în profunzime a pielii, intensifică microcirculația și relaxează mușchii, o pregătire perfectă pentru o absorbție perfectă a loțiunii de corp. Corpul tău va fi mult mai fericit că ai ales ca recompensă un masaj în locul înghețatei de ciocolată care îți făcea cu ochiul din congelator.

Apelează la tratamente avangardiste cu microcurenți

Pielea noastră are nevoie de aceeași îngrijire precum tenul, dar până de curând, tratamentele mai sofisticate se puteau face doar la SPA-uri. Dacă ești deprimată de ce vezi în oglindă, dispozitivul FOREO BEAR™ 2 body va deveni cel mai bun prieten al tău. Este un gadget deștept de ultimă generație, special conceput pentru tonifierea corpului cu microcurenți. În doar câteva săptămâni, poți vedea rezultate vizibile. Cele 4 bile ale aparatului se luptă pentru tine chiar și cu gropițele încăpățânate de pe coapse, fese și abdomen, îmbunătățind evident aspectul celulitei.

Gata! Acum știi așa zisele secrete ale vedetelor. Nu-ți rămâne decât să le pui în aplicare și să nu trișezi. Răsplata o vei primi in like-uri la pozele postate de la mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *