Frumusete

SP LUXEOIL COLLECTION

ATINGEREA CARE TRANSFORMA PARUL

SP Honey 2015Daca iti doresti ca parul tau sa fie mai stralucitor, mai suplu, mai matasos, System Professional iti prezinta in formula desavarsita colectia SP LUXEOIL. Aceasta colectie contine tratamente care transforma delicat parul intr-o noua textura, mai stralucitoare si mai placuta la atingere: sampon, tratament expres, masca, elixir, tratament final si, cel mai nou produs in gama, un conditioner-crema care se clateste oferind rezultate instant. Amestecul de uleiuri pretioase patrunde in structura parului transformandu-l din interior si protejandu-i cheratina, iar parul devine instant foarte suplu si stralucitor, cu aspect luxuriant.

Formula cu consistenta fina SP LuxeOil nu incarca parul, ci dimpotriva il hraneste si il hidrateaza, actionand dinspre interior. Aceasta formula este creata prin fuziunea reconstructiva a urmatoarelor elemente: cheratina, par lichid si uleiuri pretioase: Ulei de Argan, Migdale si Jojoba.

ULEI DE ARGAN

Uleiul de Argan este extras din semintele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile  cosmetice si medicinale pe care ni le ofera. Este numit “aur lichid” de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care acesta le are in frumusetea si sanatatea parului.

ULEI DE MIGDALE

Uleiul de Migdale este un ulei fin, hranitor, cu proprietati regenerante si calmante. Este integrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara sa-l incarce. In plus, stimuleaza cresterea rezistenta a parului si ii ofera stralucire.

ULEI DE JOJOBA

Uleiul de Jojoba este extras din semintele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil intr-unul hidratat si regenerat.

SP LuxeOil linePasaportul tau pentru un par luxuriant

SP LUXEOIL COLLECTION  foloseste tehnologia Transform, un procedeu care ofera parului o transformare luxurianta, in patru pasi:

  1. Curata si hranește parul cu SP LuxeOil Keratin Protect Shampoo, care ofera in plus protectie si miscare usoara.
  2. Trateaza si protejeaza folosind SP LuxeOil Keratin Protect Mask. Beneficiezi de ingrijire intensiva datorita uleiurilor hranitoare ce reconstruiesc fibra parului. Iti vei simti parul matasos la atingere. Va fi de pana la trei ori mai moale decat un par netratat.
  3. Netezeste si hidrateaza cu SP LuxeOil Keratin Boost Essence, un tratament leave-in care ofera in acelasi timp rezistenta.
  4. Finiseaza si ofera-i stralucire cu SP LuxeOil Light Oil Spray. Acesta lasa parul hranit si stralucitor. Totodata, protejeaza impotriva razelor UV si efectelor caldurii.
  5. Rasfata-ti parul cu SP LuxeOil ELIXIR regenerator, care se foloseste si pe par umed si pe par uscat. Acest tratament-elixir este recomandat pentru toate tipurile de par. Aplicat pe parul umed, proaspat spalat, regenereaza si transforma textura parului instant. Dupa samponare, se clateste parul bine cu apa, se sterge parul cu prosopul pentru a indeparta excesul de apa si se aplica 2-3 picaturi de elixir pe par, pe lungimi si varfuri. Rezultatul este vizibil imediat. Folosit periodic, te poti bucura de un par mult mai suplu, mai matasos si mai placut la atingere. In plus, ofera definire buclelor si parului cu textura subtire. Aplicat pe parul uscat, nespalat, elixirul actioneaza precum un tratament pre-samponare. Se imparte parul in sectiuni, se aplica 2-3 picaturi de elixir pe par si pe scalp. Se maseaza si se lasa produsul sa actioneze timp de 5-10 minute. Apoi, se piaptana parul, se clateste bine si se continua cu sampon si tratament. Aplicat la final, pe parul curat si uscat cu foehnul, SP LuxeOil Elixir ofera protectie de lunga durata parului. Acesta isi pastreaza hidratarea, devine mai usor de controlat si capata protectie anti-frizz.
  1.  SP LuxeOil Conditioning Cream este un tratament rapid de netezire a parului, ideal pentru toate tipurile de par. Protejeaza parul de influentele negative din mediu datorita formulei speciale cu uleiuri luxuriante. Se lasa sa actioneze 30 secunde, oferind rezultate instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *