Frumusete, Noutati

Sfaturi de la specialiști pentru o schimbare de look reușită

E timpul să faci o schimbare de look. Chiar dacă vorbim despre coafura pe care ai purtat-o mai mulți ani, sau despre cea aleasă cu câteva luni în urmă, niciodată nu poți spune că este momentul nepotrivit să faci acest lucru. Simți nevoia unei schimbări? Fă-o chiar astăzi. Fă-o atunci când simți nevoia. Vei avea parte de un aspect mai fresh și mai armonios,  de un alt vibe care să te însoțească zi de zi.

Aspectele de care trebuie să ții cont atunci când vrei o schimbare de look. Sfaturi de la specialiștii El Studio Style:

Gândește-te bine înainte

Tăierea părului îți va aduce o schimbare radicală, așa că înainte de a face acest pas asigură-te că iei decizia corectă. Poți face o listă cu argumente pro și contra, care te va ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine. Gândeste-te bine, astfel încât să nu regreți.

Alege un salon profesionist

Când vine vorba despre look-ul personal, nu alege un salon oarecare. Documentează-te înainte, cere sfatul prietenilor sau caută pe social media lucrări ale stiliștilor din locația respectivă. E imperios necesar să știi că ai făcut alegerea corectă.

Optează pentru o tunsoare ușor de întreținut

Ia în considerare dacă tunsoarea pentru care vei opta va fi ușor de întreținut sau nu. Atunci când ieși pe ușa salonului vei avea parte de un păr perfect, dar trebuie să te gândeșți dacă și tu, acasă, vei putea folosi placa de păr, ondulatorul sau peria rotativă pentru a avea parte de aceleași rezultate.

Consultă-te cu hairstylistul tău

Comunicarea la salon este foarte importantă. Spune-i hairstylistului tău ce iți dorești, eventual arată-i  o fotografie cu look-ul pe care ai vrea să îl adopți. Doar o persoană avizată iți pote oferi cele mai bune sfaturi în acest sens.

Cunoaște-ți forma feței și textura părului

Nu poți opta pentru orice tip de tunsoare. În momentul în care ai o față alungită, rotundă sau pătrată trebuie să știi care este coafura care te va pune în evidență cel mai bine. Textura părului este un alt criteriu important. Dacă ai firul gros și creț nu te poți aștepta să ți se potrivească o coafură în scări.

La El Studio Style poți avea parte de o coafură perfectă, care ți se potrivească și să te pună în valoare. Vino să te convingi!

www.el-studio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *