Moda, Noutati

Sarbatoreste IUBIREA IN TOATE FORMELE EI CU PANDORA Me

Anul acesta, fie că sărbătorești Valentine’s Day, Galentine’s Day sau pur și simplu vrei să te răsfeți, Pandora te încurajează să-ți exprimi iubirea în toate formele ei cu Pandora ME.

Fie că este vorba de cea mai bună prietenă care îți termină propozițiile, de o dragoste secretă care îți face inima să bată mai repede sau pur și simplu pentru a-ți răsplăti sinele genial; uită de toate regulile și personalizează cu un cadou la fel de unic ca legătura voastră.

Suntem legați de ceea ce ne place, iar Colecția Pandora ME oferă noi bijuterii pentru fiecare poveste. Pentru prima dată, conceptul de zală cuvânt a fost transformat în inele deschise cu stiluri care spun „Angel/Înger” și „Love/Dragoste” pentru a surprinde sentimentele într-un mod nou, simbolic, care poate descrie în egală măsură dragostea romantică sau de prietenie. Inspirată de ideea conform căreia contrariile se atrag, colecția prezintă două noi culori de inele cu elemente contrastante, inclusiv email negru cu amestec unic de metal placat cu aur roz de 14k și pietre negre cu argint 925, care pot fi purtate împreună sau împărțite cu cineva drag.

Filipo Ficarelli și Francesco Terzo, Directori de Creație Pandora, spun: „În așteptarea Zilei Îndrăgostiților, Pandora ME stabilește un limbaj modern, vizual al iubirii, cu o atitudine îndrăzneață”.

Vorbind despre noua verigă ce include cuvântul „Crush”, placată cu aur roz de 14k, cei doi adaugă: „Noul stil de zale care conțin cuvinte este inspirat de felul în care fanii noștri din Gen Z folosesc acest cuvânt pentru a descrie prietenia, cum ar fi atunci când cea mai bună prietenă a ta este „fata de care te-ai îndrăgostit”, făcând din acesta cadoul suprem pentru cel mai bun prieten al tău, care a fost alături de tine mereu. Cauți un simbol special al legăturii voastre unice? „Noul conector în formă de inimă leagă brățările Pandora ME și reprezintă legarea inimii tale de a persoanei dragi”.

Pentru jumătatea ta, pentru cea mai bună prietenă sau chiar pentru tine, pentru orice fel de poveste de dragoste de astăzi și în fiecare zi, există Pandora ME. Inelele deschise îți surprind sentimentele într-un mod nou, simbolic pentru toate tipurile de dragoste. Cel mai bun prieten al tău este și băiatul de care te-ai îndrăgostit? Spune-i cu ajutorul zalelor pe care scrie cuvântul “crush”. Contrariile se atrag, așa fac și aceste inele în culori contrastante în două finisaje noi. Noul conector în formă de inimă reprezintă modul în care suntem legați de ceea ce iubim.

#PandoraME #ForEveryME

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *