Moda, Noutati

Prima colectie Marvel x Pandora a ajuns in magazine

Pandora face echipă cu Universul Cinematic MARVEL Disney și lansează bijuterii inspirate de eroii iubiți de întreaga lume.


Este timpul să vă adunați eroii sub formă de bijuterii! Pandora anunță o nouă colaborare interesantă cu Universul Cinematic MARVEL. Intrați în lumea plină de acțiune a eroilor, descoperiți-le punctele forte și pregătiți-vă de aventură cu prima colecție MARVEL x Pandora, lansată pe 17 februarie.

Un univers încărcat cu dorințe, visuri și acțiune, MARVEL x Pandora este inspirat de personajele legendare din Universul MARVEL, care ne învață că adevărații eroi își folosesc punctele forte pentru a face diferența. Colecția prezintă talismane care înfățișează fiecare Răzbunător, cu design complex ce simbolizează atât personalitatea, cât și valorile lor. Lucrând îndeaproape cu artiștii MARVEL pentru a surprinde cu adevărat ceea ce reprezintă fiecare erou, măiestria meșteșugului Pandora și utilizarea metalului, a texturii și a lucrărilor de email foarte detaliate recreează în mod realist costumele eroilor pentru a obține o asemănare izbitoare, în timp ce o gravură a expresiei semnătură specifică fiecărui personaj cuprinde punctele forte în doar câteva cuvinte.

Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, directori de creație Pandora, declară: „Am fost fascinați de eroismul, puterea și vulnerabilitatea Răzbunătorilor. Acești eroi ne încurajează să ne folosim vocile și să ne valorificăm puterile, fără să ne ascundem slăbiciunile, pentru a crea lumea pe care vrem să o vedem. Sărbătorind ce reprezentați și exprimarea lucrurilor pe care le iubiți este ceea ce leagă universurile MARVEL și Pandora”.

Pentru a sărbători colaborarea și lansarea colecției, Pandora a creat și o nouă experiență digitală captivantă, care va oferi fanilor o modalitate inovatoare de a se conecta cu lumea talismanelor Pandora și cu legendarul univers cinematic MARVEL. În această provocare captivantă inspirată din filmele emblematice, fanii trebuie să reunească o echipă de eroi pentru a începe o misiune pe mai multe niveluri pentru a salva Universul.

Adună-ți eroii pe această brățară clasică din argint 925 Pandora Moments Marvel, cu închizătoarea în formă de logo Avengers.

Lovitura lui Hulk: monstrul dezlănțuit în email verde lucios.

Poate ai auzit de el? Iron Man, invincibil, din amestecul unic de metale placate cu aur de 14k și email roșu metalic.

Black Panther strălucește, talisman placat cu ruteniu negru.

Black Widow este pregătită de acțiune, fiind realizată din argint 925, cu email aplicat manual.

Exprimă-ți dragostea pentru universul MARVEL și arată lumii ce contează pentru tine cu ajutorul colecției MARVEL x Pandora. Pandora crede în eroi, tu crezi?

Descoperă noua colecție aici: www.pandora.net/ro-ro/collections/marvel.

#MARVELxPandora

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *