Moda, Noutati

Pielea vegană, lucioasă, colorată sau cu imprimeuri exotice se află în tendințe!

Produsele vestimentare vedetă ale noului sezon Toamnă/Iarnă 2021-2022 sunt cele realizate din piele vegană, lucioasă, colorată sau cu imprimeuri exotice. De la modele iconice de piele, cum ar fi pantalonii, jachetele și trenciurile, până la articole de piele la modă, pe care trebue să le aveți, precum rochii, pantaloni scurți și seturi din două piese, intrăm acum într-un sezon orientat spre piele.

Așadar, puteți investi cu încredere în articole din piele în următoarele câteva luni, dar și după aceea, întrucât o componentă constantă a ținutelor șic și un element de bază în garderoba noastră, pielea a devenit în ultimele sezoane un material potrivit pentru tot parcursul anului, deși în trecut era asociată doar cu lunile reci. Descoperiți-vă piesele preferate din piele în colecțiile outlet de pe Remixshop.com.

Pielea vegană

Pielea vegană (obținută din cactuși, ciuperci, mere, struguri și ananas) este, de asemenea, o tendință de top în acest sezon, deoarece designerii și industria modei în general continuă să adopte o abordare mai sustenabilă a modelelor lor. Marii designeri nu numai că susțin conceptul de piele ecologică, dar îl și folosesc în realizarea colecțiior vestimentare: rochii, paltoane, trenciuri, jachete, sacouri, cămăși, pantaloni și alte articole vestimentare și accesorii.

Pielea luciosă

Pielea lucioasă oferă un aspect mai futurist. Acest efect îl găsim din abundență în îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Atunci când combinați această tendință plină de farmec, alcătuiți seturi cu pantaloni lucioși, jachete din piele în nuanțe metalice, și pardesiuri cu efect „piele lichidă”.

Pielea colorată

Cu siguranță în acest sezon vom pune accent pe culorile pastelate pentru produsele din piele. Culorile pastel care sunt în centrul atenției în Toamna/Iarna 21-22 sunt bleu, mentă, lavandă, roz pudră, floare-de-portocal și galben nisipos. Accentul este pus pe culorile care au o nuanță cenușie.

Pielea cu imprimeuri exotice

La colecțiile de îmbrăcăminte de damă și bărbătească, și la accesorii, pielea cu imprimeu de reptilă este una dintre cele mai importante tendințe pentru Toamna/Iarna 21-22. Această textură este utilizată în principal pentru genți, curele, pantofi și geci, Pentru această tendință vă recomandăm să vă bazați pe culorile naturale ale crocodilului sau ale șarpelui. Imprimeurile exotice în culori neon sunt, de asemenea, un mare succes.

Pielea cu blană sintetică

Pentru a fi responsabili și a susține cauza protecției animalelor, marile mărci de modă oferă blănuri artificiale care sunt foarte confortabile. Întoarcerea la natură și la fauna ei pare să inspire în continuare designeri celebri, care preferă materialele ecologice față de cele obținute din animale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *