Frumusete, Noutati

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

După ce 2022 a fost un an al tăieturilor decisive și al experimentării unor noi stiluri, care sunt cele mai mari tendințe pentru păr în primăvara-vara lui 2023? Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr.

       În conformitate cu opiniile unora dintre cei mai importanți hairstyliști din lume, și în acest an, în materie de păr se va păstra o abordare ludică, încercându-se noi tăieturi, culori și trucuri de styling, formule și accesorii.

2023 este anul tunsorilor lungi: pliuri, coafuri uniforme și voluminoase

           Noile tendințe pentru tunsori includ multe idei, look-uri și tendințe care fac părul lung și foarte lung să fie protagoniștii anului. Cu ajutorul extensiilor sau lăsat să crească în mod natural, părul lung este din ce în ce mai în vogă. Diferența față de trecut, este că acum, în loc de un simplu uscat al părului, trendul se îndreaptă spre o estetică mai rafinată.

Există o serie de coafuri care satisfac toate gusturile și orice nevoie, indiferent de tipul de păr pe care îl abordăm și de stilul personal. Tunsorile voluminoase și ușoare, chiar și cele lungi, sunt de preferință stilizate cu prin ondulare sau uscate printr-o pliere netedă, dar moale, pentru a nu fi plate și lipsite de vitalitate.”, explică Ana Negulescu, stilist Londa Professional.

       Așadar, tunsorile lungi ocupă un loc de onoare printre noile tendințe ale modei părului. De altfel, podiumurile de modă ne-au adus în atenție două noi tendințe: părul ultralung și buclele voluminoase, dezordonate. „Da, anul acesta aduce în prim-plan părul extrem de lung, cu sau fără bucle voluminoase, în contrast sau ca „o răzbunare” a ultimilor doi ani în care obsesia pentru părul scurt a lăsat mai puțin loc pentru experimentare.”, susține specialistul.

Cui i se potrivesc aceste două tendințe?

       Stilistul Londa Professional consideră că „un păr ultralung se potrivește persoanelor mai înalte și, de asemenea, celor care au și o cantitate potrivită de păr. Să fie un păr bogat!”.

Cum obținem bucle voluminoase? Ce produse de styling putem folosi?

       „Buclele voluminoase, bineînțeles, sunt recomandate pe o lungime mai mare de păr. Cât despre realizarea lor, acestea sunt ușor de obținut atât cu ajutorul ondulatorului, cât și cu placa, și să nu uitam nici de  bigudiuri. Sunt și ele o variantă!”, punctează stilistul.

       Pe lângă accesorii și un păr bogat, este important să folosești produsele potrivite pentru styling. „Atunci când părul este lung și vrei să-l coafezi, să obții bucle voluminoase, ai nevoie de produse potrivite precum Protect It din gama Londa Professional, cât și de o spumă, pe care o alegi în funcție de cât de flexibilă, mediu sau strong vrei să fie coafura.”, recomandă stilistul Londa Professional.

Tunsori lungi scalate

       De altfel, nu există o tunsoare lungă pentru femei care să domine scenele, ci mai degrabă o stare de spirit care să unească cele mai la modă coafuri. Desigur, toate tunsorile lungi scalate, de preferință drepte, cu vârfuri foarte scalate și pe față, se pretează foarte mult la această tendință.

Care sunt tunsorile lungi din 2023 care întineresc?

       Una dintre cele mai la modă coafuri de păr lung în 2023 este coafura clasică realizată pe un păr natural. Se adaptează bine părului creț și drept, iar nota sa modernă în rândul tendințelor clasice ale părului a fost dată de cel mai alternativ public, cu rezultate surprinzător de chic, așa cum susțin mai marii experți în materie de păr. Totodată, aceștia sunt de acord că haloul lung afro este un stil natural frumos potrivit pentru persoanele cu păr creț. Cu cât este mai mare, cu atât este mai bine și cu atât mai bine evidențiază fața. Este evident, buclele frumoase evidențiază și îmbunătățesc caracteristicile feței, făcând ca ochii să iasă în evidență. Astfel, se obține un look frumos și luminos, care întinerește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *