Frumusete, Noutati

P.U.R.E, noua gamă de îngrijire VEGANĂ de la Londa Professional

Natura este autentică, sinceră, generoasă și empatică – e bunătate pură. Ea este cea care ne oferă nenumărate bogații. Trebuie doar să fim deschiși și să ne bucurăm de tot ce ne oferă.

            Noua gamă P.U.R.E de la Londa Professional este plină de ingrediente care iubesc părul. P.U.R.E este o linie de produse VEGANĂ, concepută fără parabeni, silicon sau coloranți artificiali.

De ce să alegi produse cu ingrediente de origine naturală?

            Produsele naturale sunt cele mai căutate în domeniul îngrijirii și al frumuseții, mai ales de către persoanele care pun sănătatea pe primul loc:

– 53% aleg produsele naturale și organice deoarece sunt mai prietenoase cu organismul uman;

– mai mult de 75% sunt de acord că este greu să afli care dintre produsele existente pe piață sunt de fapt naturale / organice;

            Șamponul, Conditionerul și tratamentul P.U.R.E conțin până la 95% ingredient de origine naturală. Formula acestora a fost inspirată de untul de shea pentru a oferi îngrijirea ideală firului de păr.

Ingrediente curate pentru un păr sănătos:

            ȘAMPON – Curăță cu blândețe părul pentru o strălucire naturală, sănătoasă. Este ideal pentru părul uscat și tern. Produsul conține 91% ingrediente de origine naturală, formulă fără sulfați, fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali.

CONDITIONER – Hrănește și hidratează părul pentru o strălucire naturală și sănătoasă. Este ideal pentru părul uscat și tern. Conține 91% ingrediente de origine naturală, formulă fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali.

TRATAMENT – Hrănește și hidratează profund părul pentru o strălucire naturală, sănătoasă. Este un produs ideal pentru părul uscat și tern. Conține 95% ingrediente de origine naturală, formulă fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali.

            Produsele din noua gamă P.U.R.E de la Londa Professional sunt vegane (fără ingrediente de origine animală sau derivați).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *