Moda, Noutati

O poveste modernă de Crăciun în #MyCalvins

Autentică. Creativă. Texturată. Iconică. Așa începe o poveste de Crăciun în cele mai cool item-uri CALVIN KLEIN. Descoperă-ți libertatea de a trăi sărbătorile de iarnă în stilul tău. Alege persoanele dragi pe care ți le dorești alături, alege locul în care simți cel mai bine & în cele din urmă alege povestea pe care vrei să o experimentezi. Atâta timp cât trăiești fără limite, orice poveste în #MyCalvins este cu happy ending. 

Și dacă CALVIN KLEIN nu ar fi existat…

Ar fi fost în cele din urmă creat oricum, special pentru tine. Și ar fi fi început la fel. Cu gama de Underwear realizată din materiale moi, fără cusături, cu elasticitate optimă, oferindu-ți un confort incredibil.

De ce ai mai avea nevoie? De un fleece Sherpa – fie că este vorba despre un hoodie sau un zip-up – construit dintr-o lână pufoasă, într-o culoare neutră, care pune în lumină felul tău unic de a fi. Continuă layering-ul cu o jachetă puffer pentru o siluetă modernă & fresh, realizată din materiale sustenabile. Oriunde vei călători, acest outfit îți va oferi tot confortul de care ai nevoie, și vei avea permanent senzația că te afli în fața unui șemineu, cu o cană de ceai în mână. 

Alege din colecția Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN acele piese statement pentru personalitatea ta și crează un key look pentru fiecare moment special. 

Ce mai aștepți? Descoperă întreaga Colecție Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN în magazinele  Calvin Klein din România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *