Moda, Noutati

Noua colecție Desigual primăvară-vară 2021 celebrează puterea prezentului, sustenabilitatea și 10 ani de colaborare cu Christian Lacroix

În noua colecție primăvară-vară 2021 Desigual pune accent pe noua realitate și marchează aniversarea a zece ani de colaborări cu designerul francez Christian Lacroix într-una dintre cele mai explozive colecții capsulă de până acum.

Colecția este un omagiu adus zonei Provence și câmpurilor de lavandă, cu imprimeuri inspirate de Mediterană și Orientul Îndepărtat.

Ținutele sunt versatile, chic și feminine și le poți descoperi în premieră pe Solmar Shop, reprezentanții oficiali ai brandului Desigual în România. Colecția este disponibilă atât online, cât și în toate magazinele Desigual din mall-uri.

Ținute viu colorate pentru viitoarele vacanțe

Tendințele prezentate în această colecție surprind noua realitate, cu un focus pe confort și mișcare, și nevoia de explorare. Rezultatul? După un an de stat în casă colecția Desigual surprinde cu ținute numai bune de pornit în city break-uri, pe bulevardele marilor orașe.

Cu printuri florale XXL, broderii, denim și multe straturi, toate sunt perfecte pentru a fi combinate într-o multitudine de ținute asemeni unei garderobe capsulă.

Cu printurile viu colorate care deja au devenit emblematice și motive etno și eclectice încorporate, colecția este un reminder zilnic de a trăi cu bucurie fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *