Noutati

Motivul vitei de vie in toamna cameleonica

 

decor-format-mare-la-cules-via-a

La inceput de toamna, atunci cand frunzele incep sa se desprinda de copaci, in industria de design, intalnim motivul vitei de vie. Peste tot in lume, lunile septembrie si octombrie sunt marcate de recolta podgoriilor celebre, de aceea, unul dintre cele mai recurente motive in ceramica si decoratiuni interioare este reprezentat de vita de vie. Nici nu este suprinzator, tocmai pentru ca toamna inseamna bogatie si armonie, iar cramele si wine bar-urile influenteaza evenimentele oraselor cu traditie viticola. Auriul, aramiul, nuantele ciocolatii si motivele vitei de vie se regasesc in decoruri de bucatarie, dar si in restaurante, baruri si magazine boutique din Franta, unde aflam cum potrivim branzeturile preferate cu vinul pentru o savoare de exceptie.

Un aperitiv fornat din branzeturi moi, invelite in mucegai alb – Brie, sau Camembert – alaturi de cateva felii de mar si boabe de struguri poate fi savurat la un pahar de Chardonnay, Pinot Noir, Beaujolais sau sampanie. Toamna abunda in culori si armonie, iar acest context de poveste este propus de Cameleonia si in interior. Un astfel de aperitiv perfect pentru deschiderea sezonului rece poate fi savurat intr-o bucatarie cu faianta pictata de artizanii spanioli ce are ca laitmotiv culesul viei. Picturile pot fi realizate la dimensiunea ceruta, ajungand chiar la suprafete monumentale. Vita de vie, vinul si motivul culesului reprezinta o sursa de inspiratie importanta in universul Cameleonia, mai ales ca solutiile decorative  cu aceasta tema se preteaza unor abordari foarte variate – de la interpretari inovative si moderne, pana la clasice sau rustice.

Pentru casa de vacanta sau propriul business: o pensiune, wine bar sau crama putem opta pentru teracota pictata cu struguri si vita de vie, reusind astfel sa obtinem un efect decorativ autentic.

Decorurile artistice din faianta pictata pentru bucatarie prezentate de Cameleonia reprezinta o noutate absoluta in designul interior din Romania. Inovatia Cameleonia se transpune in decoratiuni unice, iar motivul vitei de vie ofera libertate nemarginita in zona design-ului interior, deoarece te poti juca la nesfarsit cu forma, culoarea si textura, pentru o exprimare consistenta ce va oferi o experienta inedita.

Desi tehnica artizanilor spanioli dateaza de peste 500 de ani, ai libertatea sa optezi pentru motive si simboluri din trend-urile actuale. In aceasta toamna, pentru un wine bar, Cameleonia recomanda gresia in forma de frunza de  vita de vie, in timp ce un decor cu vin si vita de vie pentru plita din bucatarie creeaza adancime intr-un spatiu mic, iar sticla de vin poate fi personalizata cu vinul care ne place. O alta varianta pentru bucatarie este si faianta pictata cu strugure, ce poate fi agatata pe perete asemenea unui tablou.

In universul Cameleonia,  orice decor din faianta poate fi personalizat, ceea ce inseamna ca amintirea unui moment fericit, unic ne poate intampina in fiecare seara acasa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *