Frumusete, Noutati

Mituri sau stiinta? Neutrogena® demonteaza cele mai cunoscute mituri despre ingrijirea pielii

Circulă foarte multe sfaturi diferite despre îngrijirea corectă a pielii, însă Neutrogena®, în acord cu inovația științifică și dermatologică, răspunde cu cinci dintre cele mai reprezentative produse din portofoliul său la toate aceste mituri false, pentru a le demonta odată pentru totdeauna.

Cu siguranță unii dintre noi au tot auzit diferite sfaturi despre cum să ne îngrijim corect pielea. Există multe mituri care au apărut de-a lungul timpului despre cum să ne menținem pielea sănătoasă. De fapt, acum mai mult ca niciodată, se pare chiar că știm cu toții mai multe despre îngrijirea pielii decât profesioniștii în domeniu. Acest lucru se datorează în mare măsură prezenței brandurilor de cosmetice pe rețelele de socializare, care, prin intermediul influencerilor, se pot poziționa în mediul digital.

Neutrogena® este un brand cu mai multe categorii de produse, create și concepute pentru a răspunde oricărui tip de nevoie a pielii. Acestea au la bază cercetări riguroase care susțin eforturile oamenilor de știință și ale dermatologilor pentru a obține și a menține o piele sănătoasă.

Demontarea unor mituri populare

Dorința de a avea o piele frumoasă, strălucitoare, fără coșuri, precum și produse cosmetice ușor accesibile ne-a determinat pe mulți dintre noi să ne autodiagnosticăm în privința aspectului pielii noastre și produselor recomandate pentru ea. Fie din motive comerciale sau pur populare, anumite recomandări legate de îngrijirea pielii au devenit de-a lungul anilor adevăruri universale.

Mulți consumatori caută pe internet cum să-și trateze pielea, motiv pentru care farmaciștii și dermatologii sunt prezenți în mediul digital pentru a oferi sfaturi veridice prin intermediul platformelor sociale. Este indicat să fim atenți la publicitatea înșelătoare care este la ordinea zilei, deoarece aceasta poate conduce la propagarea unor cunoștințe incorecte pe tema îngrijirii pielii.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și, ca atare, ar trebui tratată în cel mai bun mod posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să fim conștienti de factorii benefici sau dăunători. Razele soarelui, dieta, trecerea timpului sau produsele aplicate pe față sunt câțiva dintre factorii care influențează îngrijirea pielii.

Mituri sau știință? Neutrogena® se bazează pe știință

Cu cele cinci produse prezentate mai jos, Neutrogena® subliniază încă o dată că este posibil să obținem o piele sănătoasă, fără coșuri și semne, dând la o parte ideile preconcepute. Pentru tratarea pielii feței, de-a lungul timpului au apărut diferite mituri și sfaturi care nu au făcut decât să înrăutățească lucrurile și să lase pielea neprotejată de factorii externi. De aceea, Neutrogena® vine să răstoarne tot ce s-a spus de atâția ani în detrimentul cercetărilor științifice și dermatologice.

Mitul 1 “Loțiunile de corp se absorb greu în piele și lasă o peliculă grasă”.

Mit sau știință? Loțiunea de corp Neutrogena® intens hidratantă. Textura sa ușoară, îmbogățită cu glicerină derivată natural, se absoarbe rapid fără a lăsa o senzație grasă și hidratează pielea de 3 ori mai mult, până la 48 de ore.

*Preț recomandat: 24,57 lei (400ml)

Mitul 2 “Cremele de mâini hidratează pentru o perioadă scurtă de timp”.

Mit sau știință? Crema concentrată de mâini parfumată Neutrogena®, datorită formulei sale norvegiene îmbogățită cu 40% glicerină derivată natural, hidratează instantaneu și protejează mâinile uscate și crăpate timp de 24 de ore, cu o singură picătură.

*Preț recomandat: 18,35 lei

Mitul 3 “Este suficient să bei apă pentru a-ți menține pielea hidratată”.

Mit sau știință? A bea apă nu este suficient, ai nevoie de ceva suplimentar. Formula testată clinic a gelului hidratant Neutrogena® Hydro Boost cu acid hialuronic stimulează hidratarea pielii, iar trehaloza derivată natural stimulează umiditatea și ajută la menținerea acesteia timp de 24 de ore*

Preț recomandat: 60,25 lei

Mitul 4 “Produsele de curățare a feței sunt dăunătoare pentru bariera naturală a pielii din cauza formulelor lor agresive”.

Mit sau știință? Apa micelară Neutrogena® Hydro Boost, cu formula sa unică îmbogățită cu acid hialuronic, are acțiune triplă: îndepărtează chiar si machiajul rezistent la apă; îndepărtează impurităţile și sebumul și îmbunătăţeşte hidratarea pielii.

* Preț recomandat: 33,11 lei

Mitul 5 “Cremele anti-îmbătrânire nu funcționează”

Mit sau știință? Nimeni nu poate împiedica trecerea timpului, dar putem atenua efectele acestuia asupra pielii noastre. Crema de zi Neutrogena® Cellular Boost cu SPF 20 și Hexinol™ și vitamina C încetinește degradarea celulară care provoacă îmbătrânirea și atenuează ridurile, îmbunătățind tonusul și elasticitatea pielii în doar 4 săptămâni.

*Preț recomandat: 87,51 lei (Crema de zi Cellular Boost + Crema de ochi)

*Prețul poate varia în funcție de distribuitor

NEUTROGENA® continuă să lanseze pe piață soluții inovatoare pentru consumatori, la nivel global. Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale fără compromisuri.

@neutrogena_ro
www.neutrogena.ro
#NeutrogenaKnowsMeWell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *