Noutati

Ingrediente naturale pentru epilarea inghinala fara durere

Rica schimba experienta epilarii cu ceara la salon. Este delicata, dar in acelasi timp are o putere sporita de prindere a parului.  Astfel, epilarea devine mai putin dureroasa, deci mai placuta.

Epilarea inghinala este un subiect cam neplacut pentru oricine. Insa produsele Rica au o formula unica,  care include uleiuri esentiale, uleiuri vegetale foarte hranitoare, ceara de albine, dioxid de titan si zinc. Fiecare ingredient a fost ales pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii, dar mai ales, pentru a atenua durerea in procesul de epilare.

Nicoleta Ion, Trainer Skin Care & SPA Division considera ca ”epilatul inghinal cu ceara poate asigura igiena locala timp de mai bine 2-3 saptamani.” Plus ca acest tip de epilare reduce frecventa firelor de par si le incetineste cresterea.

„Ceara smulge din radacina firele de par”. E o actiune care presupune si ceva durere, insa exista solutii.  „Indicele de durere poate fi scazut de tipul de ceara utilizata, precum si de temperatura de incalzire a acesteia”, adauga Nicoleta Ion. „Noi, la Rica, recomandam ceara cu ulei de argan pentru pielea sensibila. De ce? Pentru ca uleiul de argan este exceptional pentru hidratare si suplete. ”, considera ea.

Pret serviciu in salon: 150 lei toate zonele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *