Noutati

Ingrediente naturale care te protejează de soare

Inca nu te-ai saturat de soare? Foarte bine! Dar ia aminte: să petreci mult timp la soare este ideal, dar nu oricum. Poți să te bucuri de soare și de beneficiile lui, însă doar cu protecție.
În caz contrar, va trebui să te ții departe de soare, contorizând efectele care îți produc suferință: arsuri din cele mai grave și urmările lor în timp.
„O expunere la soare cu respectarea timpului recomandat are efecte terapeutice. În schimb, o cură de prea mult soare, la ore nepotrivite, nu aduce niciun beneficiu. Ba dimpotrivă, poate provoca arsuri. Cum faci ca să eviți neplăcerile cauzate de soare? Ei bine, ai nevoie de produse de protecție potrivite, cu ingrediente de calitate, adaptate nevoilor pielii tale”, este de părere Diana Marandiuc, NATURYS ROMÂNIA.

Ingrediente magice pentru protecția solară
Dacă trebuie să stai la soare o perioadă lungă de timp, poartă haine de bumbac și optează pentru alternative naturale și sigure. Acestea te protejează de arsurile solare, dar, în același timp, hrănesc pielea. Iată sugestiile noastre:

Ulei de semințe de morcov – are factor de protecție 40, și este considerat cel mai puternic ingredient natural atunci când vine vorba despre protecția solară. În plus, acest ulei este extrem de bogat în antioxidanți și are și proprietăți antiseptice.

Uleiul din semințe de morcov este unul dintre cei mai importanți protectori naturali ai pielii. Gradul său de protecție solară este egal cu cel al celor mai exclusiviste produse de pe piață. Uleiul de semințe de morcov este foarte concentrat și trebuie adăugat la un ulei de transport pentru a putea să-l folosești zilnic.

Uleiul din germeni de grâu – conține cantități mari de vitamine, precum vitamina E, vitamina K, dar și vitamina B. În plus, creează un strat protector împotriva radiațiilor UV, protejând pielea atunci când este expusă la soare. Uleiul din germeni de grâu este considerat al treilea cel mai bun ulei din punct de vedere al factorului de protecție solară. Pe lângă vitamina E, uleiul din germeni de grâu îi oferă pielii și o gamă de antioxidanți naturali care repară celulele deteriorate de razele UV.

Uleiul din semințe de zmeură – uleiul esențial obținut din semințe de zmeură este bogat în acizi grași Omega-3, dar și în acizi grași Omega-6. Este bogat în vitamina E, care vindecă și repară pielea și este un ulei foarte stabil, ceea ce înseamnă că nu este înlăturat cu ușurință. Acesta nu numai că oferă protecție solară pielii, dar previne și apariția vergeturilor dacă este folosit cu regularitate. Uleiul de semințe de zmeură are un factor de protecție relativ ridicat: între 30 și 50.

Uleiul de avocado – foarte bogat în grăsimi monosaturate, grăsimi care formează un strat protector la nivelul pielii, protejând-o de radiații și prevenind arsurile solare.

Ulei de cocos – un ulei cu un miros plăcut, ușor de procurat, este cel mai important produs de îngrijire a pielii în multe culturi tropicale din intreaga lume. Oferă protecție solară moderată.

Uleiul de migdale – un ulei foarte valoros, ușor de găsit, care oferă o protecție foarte bună împotriva razelor soarelui. Potrivit studiilor, uleiul de migdale are un factor de protecție SPF 6, la fel ca multe produse solare de pe piață.

Recomandare pentru o protecție naturală și sigură: Ulei Spray Accelerator Solar Naturys – 96 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *