Noutati

Ingrediente naturale anti-aging în produsele de îngrijire BIO

Cine spune că nu poți fi folosi doar ingrediente naturale pentru un ten de invidiat? Ei bine, există multe alternative și extracte naturale care pot ameliora semnele trecerii timpului.

Un ten sănătos și luminos este de fapt un ten care are un nivel de hidratare optim. Apa este o sursă indispensabilă vieţii, un element esenţial pentru celulele pielii.

Pielea lipsită de fermitate, fără tonus şi elasticitate, reprezintă unul dintre primele semne ale procesului de îmbătrânire. Pentru că, odată cu trecerea timpului, pielea îşi pierde din strălucire şi din luminozitate. Ridurile pot apărea şi la vârste mai puţin înaintate, fiind cauzate de un stil de viaţă nesănătos şi de stres.

Experții Naturys Romania atrag atenția asupra faptului ca prea multă agitație și prea multă tensiune lasă urme vizibile asupra tenului tău.

“Nivelul de nutrienți din corp scade și pielea se deshidratează. Dacă ești foarte stresată, corpul folosește mai multă vitamina C și mai mult magneziu ca să producă cortizol, adrenalina și noradrenalaina,” spune Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Există însă câteva ingrediente antiaging recunoscute ca având efecte de ameliorare a semnelor îmbătrânirii. Acestea sunt ideale în prevenirea procesului de îmbătrânire progresivă a pielii cauzată de trecerea timpului şi de expunerea la razele UV.

Transformă-ți rutina de beauty cu ajutorul acestor ingrediente organice!

Izoflavone din soia – substanțele extrase din proteinele de soia funcționează pe post de antioxidanţi, protejând împotriva radiaţiilor ultraviolete şi împotriva altor surse de radicali liberi. De asemenea, reduc hiperpigmentarea cutanată şi luptă împotriva factorilor care accelerează procesele de îmbătrânire cutanată.

Mur pitic arctic – este o plantă de culoare galbenă care creşte în Laponia. Conţine acizi graşi esenţiali (EFA) care asigură refacerea barierei lipidice de la nivelul pielii, având de asemenea un conţinut bogat de tocoferoli şi provitamina A.

Unt de Karite – cu un conţinut bogat de lipide recunoscute pentru acţiunea lor nutritivă, emolientă, tonifiantă şi elasticizantă, protejează în mod natural pielea împotriva efectelor dăunătoare ale radiaţiilor solare şi a procesului de îmbătrânire cutanată.

Ulei de jojoba – datorită compoziţiei sale, are o capacitate foarte mare de absorbţie epidermică precum şi o acţiune filmogenă importantă. Este recunoscut datorită proprietăţilor sale protective, nutritive, emoliente, antibacteriene şi datorită efectului de protecţie împotriva razelor UV.

Vitamina E – este un puternic antioxidant datorită uleiurilor şi grăsimilor, fiind implicată în procesele de reparare şi regenerare a ţesuturilor. Previne procesul de îmbătrânire prematură a pielii, protejând împotriva atacului radicalilor liberi, având totodată o acţiune hidratantă.

Ulei de măsline – are proprietăţi emoliente şi protejează împotriva razelor solare.

Ulei de avocado – asigură o acţiune emolientă, regenerantă şi protectivă, jucând un rol important în lupta împotriva razelor solare. Uleiul de Avocado este indicat în special în îngrijirea pielii uscate şi deshidratate.

Germeni de grâu – cu un conţinut bogat de vitamine esenţiale, printre care cea mai importantă fiind vitamina E, reprezintă un puternic antioxidant natural. Favorizează regenerarea celulară a pielii şi ajută reacţiile de oxidoreducere care inactivează radicalii liberi, principalii factori responsabili pentru îmbătrânirea cutanată

Extract de Ginseng – este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, stimulante, tonifiante, elasticizante şi eutrofice. Acest extract are efecte benefice în prevenirea apariţiei ridurilor, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.

Alege produse de îngrijire bio care conțin aceste ingrediente pentru a-ți tonifia si revitaliza tenul!

Recomandarea noastră? Serul Antiaging de la Naturys. Un produs 100% BIO. Conține purextract de mur pitic artic, izoflavone din soia, plantozomi de ginseng si centella asiatică.

Netezește în mod vizibil ridurile, accelerează reînnoirea celulară și stimulează producția de țesut conjunctiv. Tenul tău devine mai suplu și cu mai mult tonus!

Preț recomandat: 91 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *