Noutati, Tu ce mananci azi?

Herbalife Nutrition reinventează gătitul împreună cu Chef Orlando Zaharia

Pregătiți-vă să aflați secretele preparatelor delicioase și echilibrate, deoarece Herbalife Nutrition România pregătește alături de Chef Orlando Zaharia un proiect special. Începând cu 4 decembrie, Cooking Show by Herbalife Nutrition va prezenta rețete simple și rapide, echilibrate nutrițional folosind ca ingrediente cheie produsele Herbalife Nutrition. Sursa de inspirație în bucătărie a Chef Orlando Zaharia este Cartea de Bucate Herbalife Nutrition cu 80 de rețete extraordinare din Europa și Africa, lansată în 2020.

Ne este foarte drag acest proiect prin care oferim comunității Herbalife Nutrition preparate delicioase, echilibrate nutrițional, cu arome noi și captivante. Chef Orlando Zaharia ne va arăta cum poți reinventa rețetele tradiționale, transformând orice masă într-un moment deosebit. Crăciunul înseamnă mai mult decât o sărbătoare, reprezintă un moment care aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți. Rețete sănătoase și gustoase, rapid de preparat, toate realizate cu produsele Herbalife Nutrition și cu măestria Chef-ului sunt ingredientele necesare pentru a te bucura de mese cu arome uluitoare. Suntem mândri de colaborarea noastră cu Chef Zaharia Orlando care ne va prezenta cum poți transforma o rețetă simplă în vedeta serii tale, acasă sau în cadrul unui eveniment!”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Chef Orlando Zaharia este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, care a introdus în premieră în România meniul à la carte în restaurante corporate. A fost desemnat în 2010, Bucătarul de aur al Bucureștiului, în cadrul “Gastronomia românească modernă – Regândim tradiţia!”, eveniment organizat de Compania de Investiţii pentru Turism şi Federaţia Bucătarilor din România.

Bucătăria poate fi făcută doar cu vocație și pasiune. Pentru mine mâncarea este o Biblie, cere să fie descoperită, înţeleasă. E un crez. Prin acest proiect, am dorit să transformăm gătitul într-o experiență de neuitat, preparând rețete care susțin obiectivele nutriționale și stilul de viață activ”, spune Chef Orlando Zaharia.

Prima ediție a Cooking Show by Herbalife Nutrition va fi difuzată în data de 4 decembrie, iar vizionarea acesteia se va putea face prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition.

Toate rețetele din Cartea de Bucate au fost testate de echipele de Cercetare Știintifică și Dezvoltare Herbalife Nutrition, menționându-se clar mărimea porțiilor, valorile nutriționale, proveniența ingredientelor și etichetele de alergeni și preparatele potrivite pentru vegetarieni și vegani. Chef Orlando Zaharia a spus DA provocării lansate de Herbalife Nutrition și va pregăti rețete ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică, folosind ca și ingrediente cheie produsele Herbalife Nutrition. Ce va fi în meniu? Feluri principale, gustări și deserturi, toate fiind adevărate surse de inspirație în bucătărie.

Mai multe informații despre cum poți urmări Cooking Show by Herbalife Nutrition și rețetele preparate de Chef Orlando Zaharia, le puteți afla în curând de la Distribuitorii Independenți Herbalife Nutrition: https://contact.herbalife.ro.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *