Moda

Fashion & Design se invata la Luxury Academy

Luxury Academy, unica academie de stil din Romania, anunta lansarea inscrierilor pentru prima promotie a primului an academic Luxury Academy, care se va desfasura la Brasov, sub coordonarea specialistilor din Italia.

aura_anghel_fondator_luxury_academy

Luxury Academy este unica academie din Romania care formeaza specialisti in hair style, make-up, fashion design si consultanta de imagine. Programul Luxury Academy se adreseaza persoanelor incepand cu varsta de peste 16 ani, din Romania care sunt pasionati de Haistyle, Make-up sau Fashion Design si vor sa inceapa o cariera in aceste domenii sau au experienta si vor sa evolueze sau vor o noua provocare in cariera.

Principalele trenduri si subiecte vizeaza module didactice intensive dar si cele mai noi tehnici in domeniu, predate de trainerii academiei. Luxury Academy are ca scop dezvoltarea unei comunitati care sa dobandeasca o noua viziune estetica, un cadru care va beneficia de toate elementele pentru cresterea profesionala, la cele mai inalte standarde internationale.

Aura Anghel, Fondator Luxury Academy declara: “Imi propun sa dezvolt o comunitate puternica, cu specialisti care sa detina atat cunostinte academice cat si practice, inovative, de impact. Luxury Academy va fi un reper al excelentei in fashion & design, alaturi de echipa tehnica din Italia, consultanti de renume, recunoscuti la nivel international.”

Trainerii care vor preda in cadrul academiei sunt: Aura Anghel, Fondator Luxury Academy si Fashion Editor, Milo Sabariz, Hair Stilist, Matteo Osso, Image Consulting, Simone Marulli Fashion Designer si Manuela Faganelli, Marketing de Lux.

Aura Anghel a creat conceptul de academie de stil ca raspuns la exigentele din piata, pentru a pune accentul pe stil, frumos, armonie si bun gust si pentru a educa oamenii sa aiba un stil vestimentar propriu. “Vad din ce in ce mai des oameni care nu stiu cum sa asorteze tinutele, fie ca merg la serviciu, in intalniri, evenimente personale sau profesionale. Sunt lucruri care pot fi imbunatatite”, adauga fondatoarea Luxury Academy.

Pentru mai multe detalii referitoare la Luxury Academy si modalitatile de inscriere, vizitati site-ul www.luxuryacademy.ro Cursurile costa 3000 de euro/an, incep in 2017, vor avea o durata de 2 ani academici si se desfasoara dupa un program stabilt de comun acord cu participantii si trainerii Luxury Academy.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *